Živahni Harmonk’N’Roll fantje pripravili nežno presenečenje

Fantje iz skupine Harmonk’N’Roll so pred kratkim obljubili, da bodo za svoje poslušalce pripravili svojevrstno presenečenje. Obljubo so izpolnili. Vas zanima, kaj je bila ta skrivnost?

Glasbena skupina Harmonk’N’Roll se je pred časom zaprla v studio in pred nami je nova pesem z naslovom Da si z njim. Čeprav jih poznamo kot navihane žurerje, so tokrat pripravili ljubezensko balado, v kateri se lahko najde vsak. “Za balado smo se odločili z namenom, da poslušalce presenetimo, ker smo sicer poznani po dobrih žurih in živahnih ritmih. Po drugi strani pa smo želeli pokazati da znamo narediti in odigrati tudi kakšno bolj mirno skladbo. Jesensko-zimski prednovoletni čas se nam je zdel primeren za kaj takega.”, pravi član skupine Damijan Oblak.

Damijan še dodaja: “Zgodba neposredno ni nastala po resničnih dogodkih, čeprav je verjetno že vsak izmed nas kdaj doživel bolečo zavrnitev. Pesem je spevna in gre hitro v ušesa, verjamemo, da bo všeč tudi vam. Za pesem so pripravili tudi videospot, vabijo pa vas tudi na njihovo facebook stran https://www.facebook.com/harmonknroll/ .

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: