Največja zvezda Balkana in širše, Zdravko Čolić, je za svoj rojstni dan izdal novo pesem Mala. Tekst in glasbo pesmi je napisal Momčilo Bajagić Bajaga, aranžma pa Nikša Bratoš.

Foto: Aleksandar Kerekes Keky

Spot je režiral  Aleksandar Kerekeš Keky, ki je režiral že nekaj predhodnih spotov legendarnega pevca. Keky si je zamislil, da bo emocije nove poletne pesmi prikazal skozi lepo romantično in filmsko zgodbo.

Zdravko je skupaj z ekipo nedavno preživel nekaj zanimivih dni na zanimivih lokacijah, skoraj neprepoznavnih celo za prebivalce Črne Gore, spot pa so posneli v dveh dneh in skoraj 30 snemalnih ur. Od Kotorske občine do Bara, preko Skadarskega jezera, na 6 različnih lokacijah, so posneti čari lepot starih primorskih ulic in zanimivosti, ki do zdaj še niso bile vidne v nobenem spotu.

Igralki Jeleni Gavrilovic so dodelili glavno vlogo “Male”, kot nosi naslov pesmi. Jelena gledalca pospremi v lahko romantično zgodbo, ki jo deli z modelom Bojanom Karasom. V večni igri zapeljevanja igra Jelena vlogo mlade filmske dive, katere vloga v filmu se odvija v nekem primorskem, ribiškem mestu. „Vloga hladne in rahlo nedostopne dive,  ki vestno lovi pogled mladega ribiča, ne skrivajoč zainteresiranost, je naredila to zgodbo zelo zanimivo“, je razkril režiser Keky.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: