Zaradi Covida v UKC Maribor odsotnih kar 247 zaposlenih

V torek smo v Sloveniji zabeležili kar 40 smrtnih žrtev, ki katerih je bil prisoten Sars- Covid19. Skupno število vseh umrlih v UKC Maribor se je zvišalo za 7 in zdaj znaša 55.

V UKC Maribor se trenutno zdravi 186 bolnikov s kovidom

Trenutno število vseh hospitaliziranih covid bolnikov znaša skupno 186 – od tega smo v primerjavi z dnevom poprej sprejeli dodatne 3 covid bolnike na intenzivno zdravljene. Skupno število covid bolnikov v intenzivni covid terapiji zdaj znaša 44.

Skupno število vseh umrlih se je v UKC Maribor zvišalo za 7 in zdaj znaša 55. Do sedaj pa so iz mariborskega kliničnega centra odpustili 260 covid bolnikov.

Zaradi Covida v UKC Maribor odsotnih kar 247 zaposlenih

Med zaposlenimi v UKC Maribor je bilo v torek z dela odsotnih kar 247 oseb. Pri tem je potrebno poudariti, da je razlog za 103 odsotnosti varstvo otrok zaradi šole na daljavo. Razlogi preostalih odsotnosti pa so karantena, morebitni stik, okužbe, varstvo otrok.

Z dela odsotnih 45 zdravnikov in 108 delavcev zdravstvene nege

Izmed vseh zaposlenih na UKC Maribor je trenutno z dela odsotnih 45 zdravnikov in 108 delavcev zdravstvene nege, je sporočil Samo Turk, stiki z javnostmi UKC Maribor.

ukc maribor
Fast food Pobrežje, ki so v torek 10. 11. 2020 poskrbeli za malico zaposlenih v INP. Foto: FF Pobrežje
Facebook komentarji
Delite s prijatelji: