ZAGREB: Odvisna od spolnosti – mož me prosi, da ga pustim pri miru

To je izpoved mlajše ženske iz Zagreba, katere moški je bil na začetku zveze navdušen nad živahnostjo med rjuhami, kasneje pa se mu je začel podirati svet. Partnerka bi namreč rada seksala kjerkoli in kadarkoli je to mogoče.

 

sexy

Ženska iz Zagreba, ki sicer ne želi biti imenovana, je novinarju priznala, da je odvisnica od seksa. Moževo navdušenje je zdaj postalo moledovanje za manj seksa. Mož pravi, da bi ona rada preizkusila vse mogoče poze, doma pa ima nešteto spolnih igračk in drugih pripomočkov.

Da o tej svoji “težavi” javno spregovori, se je odločila predvsem zato, ker so jo ljudje začeli obsojati, da je razvratnica, a ona to zanika.

 

 

 

To je njena izpoved:

Z možem seksava vsak dan, včasih tudi večkrat na dan. Zdi se mi, da sem odvisna od seksa, saj mož ne zmore več slediti mojemu tempu. Včasim me celo prosi, naj ga pustim pri miru, da si spočije od posteljnih aktivnosti.

Skupaj sva že šest let in na začetku zveze je bil navdušen nad mojo zagnanostjo, zdaj pa mu je vse skupaj postalo preveč naporno. Užival je, ko sem ga z lisicami privezala na posteljo, sam pa je večkrat predlagal celo seks na javnem mestu. Nisem se branila.

sexy

Ne vem, kaj se je kasneje zgodilo, a seks mu je postal naporen. Včasih se obnaša kot kakšna ženska in si izmišljuje, da ga boli glava, ali da mora spat. Ko ga ne morem prepričati, da bi seksala, se uležem poleg njega in masturbiram. 

 

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: