Vzrok smrti Mariborčana najdenega v Dravi še ni znan, policija prosi za pomoč

Gasilci so danes v popoldanskih urah iz Drave izvlekli truplo 80-letnika, poroča spletni portal Maribor24.si

Foto: Maribor24.si

Kot smo že poročali, je bila danes ob 13.29 uriPolicija na telefonsko številko 113 obveščena, da pri  Lentu v Mariboru, v reki Dravi plava truplo. Na kraj so takrat že bili napoteni  gasilci in reševalci, tja smo napotili tudi policiste. Gasilci in reševalci so približno 100 m višje od kraja, kjer je bilo truplo opaženo, iz  reke Drave izvlekli truplo 80-letnega Mariborčana. Mrtvoglednica vzroka smrti na kraju ni mogla ugotoviti, zato je odredila sanitarno obdukcijo.

Ogled  kraja najdbe trupla so pod vodstvom dežurnega preiskovalnega sodnika Okrožnega  sodišča  v Mariboru in v navzočnosti dežurnega državnega tožilca iz   Okrožnega   državnega   tožilstva   v  Mariboru,  opravili  mariborski kriminalisti.  Ti  so  nekoliko  nižje od studenške brvi v reki Dravi našli tudi pokojnikovo kolo.

Foto: Maribor24.si

V tem trenutku obstaja domneva, da je pokojni s kolesom s pločnika zapeljal po  nabrežini v reko Dravo, tam padel in se ob tem tako hudo poškodoval, da je ob tem umrl. Preiskovalni sodnik je odredil sodno obdukcijo.

Policija  do ugotovitev sodne obdukcije vseeno prosi vse morebitne očividce te  domnevne  nesreče, da se javijo Policiji na telefonsko številko 113 ali na  anonimni  telefon  Policije  080 1200 in nam pomagajo ugotoviti kdaj in zakaj je pokojni padel v reko Dravo.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: