Vozniki, Dars bo ponoči odstranil delovno zaporo na severni ljubljanski obvoznici

Lahko bi rekli – končno! V noči na ponedeljek bo Dars odstranil delovno zaporo na severni ljubljanski obvoznici med Tomačevim in Zadobrovo.

greča promet avtocesta
Simbolična fotografija. Foto: VideoSvet.si

Še danes potekajo zaključna dela, zaradi česar sta zaprta prehitevalna pasova, v vsako smer vožnje sta urejena dva začasna prometna pasova.

Zapore na Dunajski cesti ter na krakih priključka Ljubljana Bežigrad so odstranjene, na obvoznici pa promet še vedno poteka po dveh zoženih pasovih v vsako smer vožnje,” so sporočili na strani InfoPot.

Prenova nadvoza, ki jo na območju priključka Ljubljana Bežigrad na Dunajski cesti izvaja Mestna občina Ljubljana, pa bo po napovedih trajala do novembra. So pa že odstranili zapore na Dunajski cesti ter na krakih priključka Ljubljana Bežigrad.

Druga dela na ljubljanski obvoznici

Predvidoma do 31. oktobra 2023 bo na odseku vzhodne ljubljanske obvoznice A1 med Zaloško in Litijsko cesto proti razcepu Malence (Dolenjski) zaprt počasni pas zaradi obnove protihrupne ograje.

Do konca leta bosta na južni ljubljanski obvoznici A1 zaprta bencinska servisa na počivališčih Barje sever in Barje jug zaradi celovite prenove. Počivališči ostajata odprti.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: