Voditeljica Lea Mederal noseča: Prvič pokazala trebušček!

Televizijska voditeljica Lea Mederal, ki vodi oddajo Potep z Leo na televiziji TV3, je noseča. Na Facebooku je objavila fotografijo lepo zaobljenega trebuščka.

Plavolasa Lea Mederal že dolgo let sodeluje s televizijo TV3. V preteklosti je vodila že več odmevnih oddaj. Videli smo jo kot akterko v avanturistični oddaji Hajlajf, vodila je magazinsko oddajo U3P, kasneje pa vzporedno še oddajo Vroče z Leo. Po krajšem premoru se je iz televizijskega studia voditeljica preselila na teren. V oddaji Potep z Leo z znanimi Slovenci in Slovenkami, ki jih gosti v oddaji, obiskuje slovenske hribe in gore.

Lea Mederal dolgo skrivala trebušček

Lea Mederal je poleg fotografije zapisala: “Dolgo sem ga skrivala, zdej pa se trebuščka skriti več ne da? V času karantene sem veliko kuhala in dobila tudi veliko zaskrbljenih sporočil, češ naj pazim, da se ne bom zredila? Uuu pa sem se zredila, za cele 3,5 kg, pa ne od hrane, ampak zato ker v meni raste novo življenje?
Bom pa še naprej aktivna nosečnica? Na mojih pohodniških avanturah me podpira (ena bolj znanih trgovin s športno opremo).”

Najprej poroka, nato otrok

28-letna televizijska voditeljica Mederalova se je leta 2017 poročila z dolgoletnim partnerjem Miho Gamsom. Kot kaže pa je tri leta po poroki prišel čas, da njuno življenjsko pot pospremi še otrok. Čestitke bodoči mamici!

Preberite tudi: Video: Davor Radolfi in hči Lea Radolfi prvič v 30 letih posnela duet! 

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: