Vili Ižanka – Oaza miru in narave

Ali iščete sodoben dom, zasnovan za dinamične ljudi, ki želijo biti blizu središča dogajanja, in hkrati uživati v zavetju mirne narave? Vili Ižanka nudita toplino, varnost in okolje, ki si ga želite!

Če si želite ustvariti dom blizu mestnega jedra in vseeno biti v stiku z naravo, sta novogradnji Vili Ižanka odlična priložnost.

Le nekaj minut vožnje s kolesom, par postaj z mestnim avtobusom ali petnajst minut hoje sta od središča Ljubljane oddaljena novozgrajeni večji povezani hiši.

Vili Ižanka sta naprodaj v 4. gradbeni fazi z urejeno zunanjo ureditvijo in priključki, pripeljanimi v objekt ter s kakovostnim PZI projektom za dokončanje del v notranjosti.

Podobo Vil Ižanka so zasnovali v biroju Jereb Budja Arhitekti, kjer so pripravili tudi kakovosten PZI projekt za arhitekturo ter strojne in elektro instalacije. Hiši bosta dokončani do 4. gradbene faze, kupec bo samostojno izbral in izvedel le še parket, keramiko in notranja vrata.

vili ižanka
Foto: VideoSvet.si

Vili Ižanka – vaš sanjski dom prihodnosti

Vhod v objekta je urejen z južne strani poleg nadstrešnice za avtomobile. Zunanji leseni ovoj objekta formira prehod na višji nivo pritličja, kjer se po celotni dolžini pred bivalnimi prostori razprostira zunanja pokrita površina, v nadstropju pa je balkon pred spalnimi prostori.

V pritličju se skozi vhodni predprostor mimo zaprtega osrednjega servisnega dela vstopa v osrednji del hiše, velik odprt bivalni prostor, ki se odpira na teraso in vrt. Poleg glavnega vhoda je umeščena manjša delovna soba/kabinet, kar omogoča stanovalcem ureditev domače pisarne.

Nadstropje je v celoti namenjeno spalnim prostorom. Dve otroški sobi imata svojo kopalnico, na jugu je glavna spalnica, ki je od ostalih sob ločena z večjo kopalnico in garderobo. Spalni prostori v nastropju imajo dostop na odprt pokriti balkon, glavna spalnica ima svoj ločen balkon.

Velik vrt, ki se nadaljuje za leseno teraso, omogoča oblikovanje različnih ambientov za prijetno preživljanja prostega časa v naravi, sončenje, branje, kuhanje itd.

Oglasno sporočilo – Stan nepremičnine

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: