VIDEO: Timu Koresu je bilo nerodno – z babico gledal film za odrasle

Glasbenik in radijski moderator na radiu Center Tim Kores je z babico gledal film za odrasle. Po videu sodeč mu je bilo izjemno nerodno, precej bolj zgovorna je bila njegova babica. 

 

Timu Koresu je bilo ob ogledu videa za odrasle precej neprijetno. Foto: printscreen

Zabaven in drzen video Tima Koresa in njegove babice Ane, ki so ga objavili na facebook strani Tanja in Kori postaja že pravi hit. Koriju je bilo ob ogledu črncev sila neprijetno, izjava njegove babice pa je bila med drugim tudi: “Upam, da se (gospodična) ne bo zadušila”. Babica Ana se je na koncu izziva Timu zahvalila za dober film.

Kaj pravi njuna govorica telesa?

Ob ogledu posnetka opravljanja dobrodelnega izziva je bilo jasno opazno, da je bilo Timu Koresu bolj neprijetno, kot babici. Zato smo se po komentar na njuno govorico telesa odpravili k strokovnjaku na tem področju – Edvardu Kadiču.

Edvard Kadič o babici Ani pravi: “Prvi njen stik dlani s koleni pomeni predvsem željo po odhodu stran. Ta želja na nek način kulminira v trenutku, ko se med smehom odmakne stran in z dlanjo prekrije Timove oči. Kmalu se zave, da ne more iti stran in z božanjem svojih stegen umirja notranjo napetost, ki je posledica zanjo nekoliko neprijetne situacije.”

Strokovnjak za govorico telesa Edvard Kadič. www.EdvardKadic.com

Edvard Kadič o govorici telesa Tima Koresa ob ogledu filma za odrasle komentira sledeče: “Tudi njemu je seveda nekoliko nelagodno in to nelagodje želi kot profesionalec prekriti s pretiranim smejanjem. Križanje rok na prsih, izrazito nagibanje nazaj ter seveda stran od babice – to njegovo nelagodje postavlja neposredno pod soj žarometov. Tudi neveščemu opazovalcu je hitro jasno, da gre za zanj še kako neprijetno situacijo. Še posebej, ker se samo snemanje prispevka ne konča po nekaj trenutkih, temveč traja dlje in se je bil prisiljen nekajkrat vrniti nazaj v osnovni položaj … ter skupaj z babico gledati dalje. Glede na to, da gre za zmontiran kolaž posnetkov je opaziti tudi lovljenje kolen, kar posebej nazorno kaže na željo po zaključku (dobesedno odhodu) prispevka.

OGLEJTE SI VIDEO:

https://www.facebook.com/TanjaInKori/videos/1902967133051250/

Denar bo šel v dobrodelne namene

Na radiu Center bodo v prihodnjem tednu pričeli z izzivi, ki bodo poslušalcem prinesli 500 evrov. Led je seveda moral prebiti Kori. Denar, ki ga je zbral z opravljenim izzivom bo šel v dobrodelne namene.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: