VIDEO: Tako v Bosni sredi belega dne tihotapijo migrante!

Migrantski tokovi se kljub epidemiji in poostrenemu nadzoru niso ustavili. Še več, policisti tako v Sloveniji ter v drugih evropskih in balkanski državah beležijo povečano število migrantov.

Tihotapci ljudi ubirajo vse mogoče taktike, da bi le lahko pretentali policijo in oblasti. Na posnetku nižje v članku je moč videti dogajanje v kraju Polje v bližini Velike Kladuše. Migrante so do bosansko-hrvaške meje prepeljali kar sredi belega dne z dvema mini avtobusoma.

Vozila, kot je vidno na posnetku, ustavijo na parkiriščih ob cesti tik ob gozdu, migranti pa nato v minuti ali dveh zbežijo v neznano, oziroma po že utečenih migrantskih poteh v razvitejše evropske države.

"MigrantTrans" danas u mjestu Polje pored Velike Kladuše.!!Video: Anonim…

Gepostet von Granični prijelaz Maljevac am Donnerstag, 13. August 2020

Število prijetih migrantov v zadnjih 24 urah v Sloveniji

V zadnjih 24 urah je bilo obravnavanih 79 oseb zaradi nezakonitega prehoda državne meje in sicer 54 na območju PU Novo mesto, 11 na območju PU Ljubljana, 10 na območju PU Nova Gorica, 2 na območju PU Maribor, 1 na območju PU Celje, 1 na območju PU Kranj. Med njimi so obravnavali največ državljanov Bangladeša (26), Pakistana (25), Afganistana (21).

Preberite tudi: Smrt v gozdu: Za gozdnega delavca so bile poškodbe prehude 

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: