VIDEO: Poglejte, kako je mladoporočenec ponižal 8 prijateljev, ki so spali z njegovo ženo

Čeprav za večino ljudi velja poročni večer za enega najsrečnejših v življenju pa ni vedno tako. Britanski ženin je po tem, ko je izvedel za prevare njegove zaročenke, stvar na poročni večer vzel v svoje roke in 8 prijateljev ponižal pred družino in ostalimi prisotnimi.

poročni prstan
Simbolična fotografija. Foto: pixabay

Žena pred poroko spala z 8 prijatelji

Mladoporočenec je večer, ki običajno ostane v najlepšem spominu, spremenil v nočno moro za 8 prijateljev in njegovo ženo. Partnerka je namreč v času, ko sta bila še zaročena, spala s kar osmimi prijatelji.

Čeprav bi zgodba lahko ostala skrita očem javnosti, je ženin poskrbel za veliko medijsko izpostavljenost. Svojo življenjsko moro je razkril v televizijski oddaji Grahama Nortona. V omenjeni oddaji namreč gosti razkrijejo svoje najbolj nore življenjske anekdote.

Poglejte video:

V oddaji je ločenec povedal, da je v delu večera, ko imajo gostje govore, gostom naročil, naj vstanejo: “Zdaj se bomo šli eno igrico”. Gostje so morali vstati, ko so obrnili krožnike pa je osem izmed njih imelo pod krožnikom rdečo nalepko. Ti so morali stati še naprej, ostali so se lahko usedli.

Nato je nadaljeval gostom na poroki: “Dobro poglejte teh osem moških. Oni so spali z mojo ženo v času, ko sva bila zaročena in zdaj zahtevam razveljavitev poroke”. S temi besedami je zaključil svoj govor in zapustil prizorišče. Tedaj so voditelj in občinstvo v studiu ločencu namenili močen, spodbuden aplavz.

Kaj bi storili vi?

 

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: