V bližini Ilirske Bistrice MIGRANTI vdrli in povzročili požar v stavbi!

Razmere z begunci so iz dneva v dan slabši. V bližini Ilirske Bistrice so po poročanju lokalnih gasilcev na socialnih omrežjih migranti skoraj požgali stavbo.

Domačini so zaradi incidentov, ki jih povzročajo migranti jezni in hkrati tudi izredno prestrašeni. V tokratnem primeru na srečo ni prišlo do večjega požara, ki bi lahko uničil celotno stavbo. Foto: Facebook

Vlomi so vse pogostejši

Praktično ob celotni meji med Slovenijo in Hrvaško v zadnjem obdobju domačini opažajo povečano število migrantov, ki si želijo prečkati mejo in oditi v srednjo Evropo. Pri tem za svoje preživetje ne izbirajo sredstev in uničujejo lastnino domačinov, ki bivajo v bližini meje.

Foto: Google maps

Na socialnih omrežjih so danes zakrožile šokantne fotografije, ki pričajo o tem, da bi zaradi želje po gretju v teh mrzlih dneh migranti kmalu uničili stavbo. Avtor fotografij in po besedilu sodeč tudi gasilec je ob tem zapisal sledeče: “Iz strani ReCo smo bili obvesceni, da gori objek na Gomancih.Ob prihodu smo ugotovili, da si je skupina migrantov poskusala ogreti. Brez besed.”

Migranti si tako prilastijo ležišča in prespijo noč preden se odpravijo naprej v Evropo.
To je vhod v stavbo v bližini Ilirske Bistrice, v kateri so migranti povzročili požar.
Facebook komentarji
Delite s prijatelji: