Urška Hočevar Čepin se vrača na sceno!

Urška Hočevar Čepin se z današnjim dnem vrača na glasbeno sceno. Tokrat v duetu s pevcem Steffaniem.

Urška Hočevar Čepin
Urška Hočevar Čepin in Steffanio – foto: Facebook

Pesem z naslovom Heroina

Urška Hočevar Čepin je pred dobrim desetletjem redno polnila naslovnice rumenih medijev, nato pa se popolnoma umaknila očem javnosti. Kot kaže, le začasno, saj danes premierno (na spletu) predstavlja novo pesem z naslovom Heroina. Gre za duet z glasbenikom Steffaniem (Game over).

Da z novim projektom glasbenika mislita resno, lahko sklepamo že po tem, da je pesem izdana pod okriljem IDJTunes.

Pevec Steffanio je za VideoSvet povedal, da se je ideja za sodelovanje z Urško Hočevar Čepin zgodila naključno: “Z ženo sva z letalom potovala v Egipt in na istem letalu, nato pa še v istem hotelu je bila tudi Urška. Beseda je dala besedo in nastal je projekt, ki je zdaj pred vami.”

Foto: Steffanio osebni arhiv

Z Urško se prej nisva poznala osebno

“Verjeli, ali ne, toda z Urško se pred tem srečanjem na letalu nisva poznala osebno. V preteklosti sva se sicer srečevala na raznih dogodkih, a več kot par besed nisva nikoli spregovorila.”, je še povedal Steffanio in dodal: “No, na dopustu pa smo postali nerazdružljivi, največ sta se seveda družili moja žena in Urška, bili smo skupaj na plažah, na izletih, v lokalih.”

Zdaj pa se bosta kot kaže Urška in Steffanio družila tudi na glasbenih odrih in kakor nam je pevec med vrsticami povedal, s Čepinovo že pripravljata še en nov projekt.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: