URADNO: Britanski dvor v skrbeh! Kralj Karel ima raka!

Britanska javnost je v skrbeh. Kralj Karel je bil pred kratkim na bolnišničnem zdravljenju, kjer so mu po operativnem posegu odkrili še raka na modih.

Med nedavnim bolnišničnim posegom, ki ga je imel kralj Karel zaradi benignega povečanja prostate, je bilo opaženo posebno zaskrbljujoče dogajanje v njegovem telesu. Poznejši diagnostični testi so odkrili obliko raka, so zapisali na uradnem kraljevem profilu theroyalfamily na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Njegovo veličanstvo, kralj Karel, je danes pričel z zdravljenjem, v tem času pa so mu zdravniki svetovali, naj odloži vse javne dolžnosti. V tem obdobju bo Njegovo veličanstvo še naprej opravljalo državne posle in uradno dokumentacijo kot običajno.

kralj karel rak
Foto: Unsplash – Rhamely

Kralj Karel je hvaležen svoji zdravniški ekipi za njihovo hitro odkritje raka, česar ne bi bilo brez nedavnega bolnišničnega posega. O svojem zdravljenju kralj ostaja povsem pozitiven in se veseli vrnitve k svojim delovnim obveznostim.

Kralj Karel se je odločil deliti svojo diagnozo z javnostjo, da bi preprečili špekulacije. Obenem pa upa, da bo pomagal javnost osvestiti o tej hudi bolezni.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: