To so pametne ure Xiaomi Watch S1 nove generacije

Pametna ura Xiaomi Watch S1 je bila ustvarjena za sodobnega uporabnika z natrpanim urnikom in prefinjenim življenjskim slogom.

Xiaomi Watch S1_05

Poglobite svojo telesno pripravljenost: Xiaomi Watch S1 Series

Xiaomi Watch S1 je pametna ura, ki jo lahko opišemo kot profesionalna, poenostavljena estetika oblikovanja naprave s safirnim steklom in okvirjem iz nerjavečega jekla, v katerem je 1,43-palčni zaslon AMOLED. Uporabniki lahko prilagodijo vmesnik pametne ure ali izbirajo med 200 številčnicami ter med klasičnimi usnjenimi ali na umazanijo odpornimi paščki iz fluorirane gume v različnih barvah.

xiaomi watch s1

S skupno 117 načini fitnesa, vključno z 19 profesionalnimi načini, med katerimi lahko uporabniki izbirajo, se lahko Xiaomi Watch S1 in S1 Active samodejno prestavita, ko zaznata hojo in tek, bodisi na prostem ali na tekalni stezi. Naprave, ki so združljive z aplikacijama Strava in Apple Health, ohranjajo tudi izboljšano sledenje zdravju za celovito ozaveščenost. To vključuje tudi sledenje nasičenosti krvi s kisikom SpO2, spremljanjem zdravja žensk in izboljšanim spremljanjem spanja.

Narejena Za življenje na poti, serija Xiaomi Watch S1 podpira klice Bluetooth in Amazonovega glasovnega pomočnika Alexa. Ob polni polnitvi lahko baterija napaja 12 dni običajne uporabe ali do 24 dni baterije. varčevalni način, z možnostmi magnetnega polnjenja.

Xiaomi Watch S1_3
Popestrite svoje življenje s serijo pametnih ur Xiaomi Watch S1

Preberite tudi: Xiaomi napoveduje »Pomladni teden 2022« z edinstveno ponudbo 

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: