Tanja Fajon: Po ljubljanskih ulicah policija nadleguje in popisuje ljudi??!!

Tanja Fajon, predsedujoča stranki SD, se je danes zgroženo odzvala nad represijo, ki jo izvaja policija. Po ljubljanskih ulicah so namreč danes popisovali mimoidoče.

Tanja Fajon je ob tem na Twitterju dodala, da opozicija ne bo dopustila, da živimo v policijski državi. Ljudje imajo po besedah Fajonove v Sloveniji pravico do mirnih protestov.

Vlada Janeza Janše je sicer na oblasti natanko 100 dni. V teh dobrih treh mesecih pa praktično ne mine dan, da se ne bi številni zgražali nad potezami, ki jih dela aktualna vlada pod Janševim vodstvom. Poleg tega, da prihaja do številnih škandalov, šikaniranja opozicije s strani posameznikov v koaliciji in razkritij številnih nepravilnosti pri nabavi medicinske opreme v času koronavirusa, se mnogim pravzaprav zdi, da smo v brezizhodnem položaju.

Prav s tem namenom protestniki na ljubljanskih ulicah in drugod po državi glasno protestirajo že osmi teden. Protesti namreč potekajo tako v Ljubljani kot tudi v Mariboru, Celju, Novi Gorici in drugod po državi. Protesti so iz tedna v teden bolj množično obiskani, na protestih pa je tudi vedno več  policije, ki po navodilih nadrejenih popisuje protestnike ter jih sankcionira.

Tanja Fajon in drugi politiki ter državljani so mnenja, da se bodo protesti še nadaljevali

Mnogi analitiki in opazovalci tako v Sloveniji, kot tudi v tujini so mnenja, da se protesti ne bodo kmalu zaključili. Celo več! Vse več Slovencev je mnenja, da se bo intenziteta protestov in število protestnikov le že zviševalo.

Preberite tudi: Policija razkriva, kakšno akcijo bodo opravljali v noči iz sobote na nedeljo! 

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: