Smiljan Mori sam pomagal malemu Aneju in bil medijsko izkoriščen s strani Darinke Bukovnik

V preteklem tednu se je v javnosti obudil video posnetek iz leta 2016, ko je Smiljan Mori nastopil skupaj z Darinko Bukovnik – znano po tem, da je zbirala sredstva za malega Aneja in druge otroke. Kot je zdaj jasno, je bil tudi Smiljan s strani Bukovnike izkoriščen. 

Bukovnikova Morija medijsko izkoristila

V povezavi z grdim medijskim izkoriščanjem s strani goljufive Darinke Bukovnik je Mori na Facebooku objavil izjavo za javnost:

“Pomagal sem Nadškofijski Karitas Maribor pri zbiranju denarja za Aneja

Tudi jaz rad pomagam in darujem. Še posebej občutljivim posameznikom, med katere zagotovo sodijo bolni otroci in ostareli.

Pomagal sem tudi Nadškofijski Karitas Maribor pri zbiranju denarja za Aneja. Tudi sam sem doniral, kot že velikokrat poprej in kasneje. Donacij nikoli nisem obešal na velik zvon. V sled zadnjih objav na Facebooku, pa podajam še svojo izjavo v zvezi s pomočjo zbiranja sredstev za Aneja.”

SPOROČILO ZA JAVNOST

SPOROČILO ZA JAVNOSTPomagal sem Nadškofijski Karitas Maribor pri zbiranju denarja za Aneja Tudi jaz rad pomagam in darujem. Še posebej občutljivim posameznikom, med katere zagotovo sodijo bolni otroci in ostareli.Pomagal sem tudi Nadškofijski Karitas Maribor pri zbiranju denarja za Aneja. Tudi sam sem doniral, kot že velikokrat poprej in kasneje. Donacij nikoli nisem obešal na velik zvon. V sled zadnjih objav na Facebooku, pa podajam še svojo izjavo v zvezi s pomočjo zbiranja sredstev za Aneja.Bi tudi vi radi pomagali Aneju?Donirajte, če le lahko:DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE MARIBORRazlagova ulica 162000 MariborTRR: SI56 0417 3000 0753 108 Namen za: Anej Bratuša

Gepostet von Smiljan Mori am Montag, 24. September 2018

Bi tudi vi radi pomagali Aneju?

Ob tem Smiljan Mori še sporoča – donirajte, če le lahko:
DRUŠTVO PRIJATELJEV MLADINE MARIBOR
Razlagova ulica 16
2000 Maribor
TRR: SI56 0417 3000 0753 108
Namen za: Anej Bratuša

Preberite tudi:

VIDEO: Tudi Smiljan Mori pomagal GOLJUFIVI Darinki Bukovnik pri zbiranju denarja za Aneja

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: