SLOVENSKE KONJICE: 1 oseba mrtva, 4 poškodovani!

Včeraj zvečer se je v blagem, a preglednem ovinku na cesti med Slovenskimi Konjicami in Zrečami zgodila huda prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla. 

Vozilo povzročitelja prometne nesreče je odbilo s cestišča na travnik bližnje hiše, kjer je obstalo na strehi. Povzročitelj je bil lažje poškodovan. Foto: PGD Slovenske Konjice

Na Spinu so zapisali: “Ob 20.25 sta v naselju Zeče, občina Slovenske Konjice, čelno trčili dve osebni vozili, pri čemer so se štiri osebe poškodovale ena pa je na kraju umrla.” Življenje v tragični prometni nesreči je izgubila 45-letna sopotnica, sedela je v vozilu, ki se je nesreči poskušalo izogniti.

Foto: PGD Slovenske Konjice

Policija poroča, da je 28-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Slovenskih Konjic proti Zrečam. V desnem preglednem ovinku je zapeljal levo, na nasprotno smerno vozišče v trenutku, ko je iz nasprotne smeri z osebnim avtomobilom pripeljal 19-letni voznik. Ta se je zaradi preprečitve trčenja umikal levo, vendar trčenja ni mogel preprečiti.

Cesta je bila zaradi prometne nesreče več ur zaprta. Foto: PGD Slovenske Konjice

Gasilci PGD Slovenske Konjice so protinaletno in požarno zavarovali kraj in ga razsvetlili, odklopili akumulatorje na vozilih, nudili pomoč reševalcem NMP Slovenske Konjice in Celje pri oskrbi poškodovanih, s tehničnim posegom iz vozila izvlekli preminulo osebo, z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine in jih očistili. Reševalci NMP Celje in Sl.Konjice so štiri poškodovane prepeljali v Splošno bolnico Celje v nadaljno oskrbo.

Posledice prometne nesreče je bilo na glavni cesti med Slovenskimi Konjicami in Zrečami moč videti še danes. Foto: osebni arhiv
Facebook komentarji
Delite s prijatelji:

1 thoughts on “SLOVENSKE KONJICE: 1 oseba mrtva, 4 poškodovani!

Comments are closed.