Sam’s Fever bodo obeležili 88. obletnico Elvisovega rojstva

Skupina Sam’s Fever bo 7. januarja obeležila 88. obletnico Elvisovega rojstva. Nastopili bodo v Orto Baru skupaj s hrvaško skupino Johnny & His Rockin’ Tunes in tako obudili spomine na kralja rock’n’rolla. 

Orto bar se bo 7. januarja 2022 prelevil v nostalgičen kraj, posvečen praznovanju Elvisovi 88. obletnici rojstva. 

“Tega dne se vsako leto znova izjemno veselimo. Za nas je to vsako leto čas, ko se kralju poklonimo na prav poseben način. Letos se nam bo na koncertu pridružila hrvaška skupina Johnny & His Rockin’ Tunes, s katero bomo zagotovo poskrbeli za nepozabno glasbeno doživetje,” razkrije vodilni član skupine Sam’s Fever, Samuel Hudl, ki koncert že nestrpno pričakuje.

Samuel Hudl sams fever

 

Koncert s posebnim spominom – Aloha From Hawaii

Sam’s Fever in skupina Johnny And His Rockin’ Tunes sta izjemni zasedbi, ki nas bosta s svojim koncertom popeljali v petdeseta leta prejšnjega stoletja, ko se je Elvis kot raketa povzpel med zvezde.

Samuel Hudl sams fever

Koncert, ki prihaja, pa ne bo klasičen, temveč so mu člani skupine Sam’s Fever namenili posebno pozornost. “Ob 88. obletnici rojstva smo se odločili, da bo koncert obarvan s pridihom obdobja rockabilly sound-a 50. let, obdobja, v katerem je Elvis postal zvezda. Tematsko se bomo dotaknili tudi koncerta Aloha From Hawaii‘, saj 14. januarja 2023 mineva natanko 50 let od legendarnega oddajanja koncerta po celem svetu prek satelita. To je bil za tiste čase edinstven dogodek, ki se v tej obliki ni več ponovil,” doda Samuel.

Koncert, ki so ga predvajali prek satelita, so si lahko ogledali v Aziji in Oceaniji, v Evropi pa so si ga lahko ogledali z zamikom. Koncert je bil posvečen fundaciji Kui Lee za boj proti raku.

Sam's Fever -Orto Bar koncert januar 2023

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: