Roku Černicu na pomoč priskočili tudi ‘kickbokserji’

Roku Černicu na pomoč priskočili tudi ‘kickbokserji’. Zgodba Roka Černica je v minulem tednu močno odmevala po štajerski prestolnici, poroča spletni portal Maribor24.si.

Zgodba Roka Černica je v minulem tednu močno odmevala na štajerskem. Fant, ki je z dobrodelnimi licitacijami dresov znanih športnikov pomagal številnim pomoči potrebnim, se je v tem mesecu sam znašel v veliki zagati. Z mamo sta namreč ostala brez strehe nad glavo, a so se dobri ljudje znova izkazali ter vsaj začasno razrešili njuno stisko.

Pomoč pomoči potrebnim

Kljub temu so mu na pomoč priskočili tudi ‘Kickbokserji’ Ruda team-a, ki so zanj organizirali dobrodelni trening. »Veseli me, da sem imel možnost spoznati velikega človeka, ki je v preteklosti požrtvovalno pomagal številnim ljudem. Ko sem izvedel, da se je tokrat usoda grdo poigrali prav z njim, sem se odločil, da mu pomagam tudi sam,« nam je razložil Gregor Rudolf, večkratni svetovni ter evropski prvak v Kickboksu ter Taekwondoju.

»Skupaj s člani skupine Ruda Team-a smo se odločili napraviti humanitarni trening, ki se ga je udeležil tudi Rok. S prostovoljnimi prispevki pa smo mu vsaj malo olajšali nastalo situacijo.« Rudolf upa, da bo njihova akcija v bodoče spodbudila še koga, da s podobnim dogodkom pomaga še komu, ki bo potreben pomoči.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: