Razkuževanje rok ni dovolj! Razkužite prostore z vodikovim peroksidom!

Razkuževanje rok je postala naša vsakodnevna rutina. Na razkuževanje površin, prostorov in vozil pa številni pozabijo, oziroma se ne zavedajo, kako pomembno je.

Ste že slišali za razkuževanje prostorov in vozil s stabiliziranim vodikovim peroksidom? Če še niste, je zdaj pravi trenutek sploh, če imate svoj gostinski lokal, lepotni ali frizerski salon, butično trgovinico ali pa pisarno, v kateri opravljate vašo dejavnost in sprejemate stranke. Razkuževanje prostorov in tovornjakov ter površin s stabiliziranim vodikovim peroksidom je enostavno, mehansko in cenovno dostopno.

Zanesljivo razkuževanje? Vodikov peroksid!

Razkuževanje z vodikovim peroksidom, oziroma s tako imenovanim H2Os postopkom hladnega zamegljevanja tridimenzionalno odstrani viruse, bakterij in glive na vseh površinah. Tudi razpoke, vogale, porozne površine in preproge so zanesljivo razkuženi.

Več informacij o razkuževanju z vodikovim peroksidom najdete tudi na TEJ POVEZAVI.

Virusi, bakterije in glive nas ogrožajo vse leto, ne samo v času pandemije

Po virusnem ali bakterijskem izbruhu je razkuževanje prostora in površin nujno potrebna. Razkuževanje prostora mora učinkovito uničiti mikroorganizme pod vrednostjo 99,99 %. Z mobilnimi napravami za hladno zamegljevanje s H2O2 obdelamo vse površine v prostorih in vozilih. Naprava proizvede fino suho hladno meglo s pozitivno nabitimi ioni H2O2, ta prostor v celoti napolni in učinkovito uniči 99,99 % bakterij, virusov, plesni in glivic. Površin po zamegljevanju ni potrebno brisati/spirati, saj H2Oza seboj pušča samo nevidno plast srebrovih ionov, ki površino ščitijo pred ponovno rastjo mikrobov. Naprave so lahke, mobilne in tihe.

Razkuževanje poteka mehansko, zato je neznatni strošek za osebje, za razliko od ročnega razkuževanja, ki uniči le 60-70% škodljivih organizmov pa je tovrstno razkuževanje kar 99.99% učinkovito.

razkuževanje prostorov

Katere škodljive organizme uničuje takšno razkuževanje?

Obseg delovanja visoko učinkovitega širokopasovnega razkuževalnega H2Ovključuje gram-negativne in gram-pozitivne bakterije (vključno z legionelo), aerobna sredstva za tvorbo spore, gliv in plesni, pa tudi esencialne človeško-patogene viruse (vključno s herpesom, hepatitisom, virusom HIV, gripo, norovirusi, adenovirusi, virusi corone, itd.).

valsept certifikat

Razkuževanje prostorov in vozil v izvedbi podjetja BBR TEC 2 d.o.o. poteka pod nadzorom strokovnega sodelavca, oziroma sanitarnega inženirja ekipe Valter d.o.o., ki izda oceno tveganja ter izdela validirano poročilo DDD o izvedenem razkuževanju. Podjetje Valter d.o.o. ima že več kot 20 let izkušenj na tem področju.

Vsebino omogoča BBR TEC 2 d.o.o.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: