To so prosta delovna mesta, ki so trenutno na voljo v Mariboru

V Mariboru in okolici je trenutno razpisanih skoraj 600 prostih delovnih mest, nekatera tudi za nedoločen čas, poroča Maribor24.si.

Iščete zaposlitev? Po tem ko so prva delovna mesta za Magnin obrat v Hočah že oddana, a smo preverili, kje v Mariboru še ponujajo službe.

Veliko je povpraševanja po poklicih v zdravstveni stroki. Tako išče Sončni dom bolničarja/negovalca, ki ga potrebujejo tudi v Domu starejših občanov na Teznem. Zaposluje tudi Mariboska livarna, ki potrebuje orodjarja, CNC operaterja za nedoločen čas ter inženirja kakovosti.

Osnovna šola Gustava Šiliha Maribor potrebuje logopeda, Zavarovalnica Generali pa pomožnega zavarovalnega zastopnika. V hotelu Mond potrebujejo prodajnika v centru (informatorja gostov), Biotehniška šola Maribor išče računovodjo, podjetje Farmadent pa referenta v skladišču. Pošta Slovenije je razpisala prosto delovno mesto tržnika storitev, Javna agencija za železniški promet pa v Mariboru potrebuje višjega svetovalca področja za spremljanje nivoja varnosti.

Iščejo se gradbeni delavci, receptorji, natakarji, vozniki…

Veliko je tudi povpraševanja po zdravnikih, programerjih, projektantih, električarjih, elektro monterjih, mehatronikih, železokrivcih, cnc operatejih, avtomehanikih, fasaderjih, ključavničarjih, ličarjih, pomožni delavcih ter delavcih v gradbeništvu in gostinstvu (picopeki, kuharji, natakarji, mesarjih, receptorjih in kuhinjskih pomočnikih), pa tudi voznikih v mednarodnem prometu oziroma voznikih tovornih vozil in zavarovalnih zastopnikih.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: