Preverite, katera znamenja horoskopa ne bodo nikoli srečna skupaj

Ste v ljubezni srečni, ali nesrečni? Kljub temu, da ste nekemu partnerju ali partnerki zelo všeč, je morda boljše, da prej preverite njegovo znamenje horoskopa, svetujejo astrologi.

Astrologi trdijo, da se nekatera znamenja preprosto ne ujemajo, sploh ko je govora o ljubezni. Čeprav se mogoče zdi, da se na začetku odlično ujameta in se razumeta, prej ko slej lahko pride do nepremostljivih nesporazumov. Zato vam razkrivamo kombinacije znamenj, ki ne bodo nikoli srečna skupaj. Še vedno  gre seveda samo za astrologijo in zvezde in če imate nekoga resnično radi, se lahko potrudite zanj in seveda pozabite na napovedi.

RAK IN VODNAR

Teoretično bi ta dva znamenja lahko bila dober par ker sta razumna bitja. Vendar pa vodnar ljubi svobodo in meni, da so raki zelo posesivni in znajo človeka dušiti.

DEVICA IN TEHTNICA

Ta dva znamenja se ne bosta nikoli dobro razumela. Njihov način razmišljanja in načel se razlikuje v mnogih pogledih. Gre za dva znamenja, ki se borita ena proti drugi za svoj prav.

KOZOROG IN DVOJČEK

Dvojčkom je potrebno veliko pozornosti ko so v vezi in kozorogi večkrat niso pripravljeni na to. Strupena kombinacija, ki ne deluje.
Facebook komentarji
Delite s prijatelji: