PRETRESLJIVA VEST: Umrl je velik dobrodelnež, navijač in svetel vzornik mladi generaciji

Danes popoldne je Maribor in celotno državo pretresla žalostna vest, umrl je Rok Černic, največji navijač NK Maribor, piše Maribor24.si.

Rok Černic še ni dopolnil 22 let, ko se je moral posloviti. V svojem kratkem življenju je pustil izjemen pečat, njegova dobra dela pa bodo živela dalje.

Mlad Mariborčan je bil znan kot eden največjih navijačev NK Maribor, imel je izjemno zbirko dresov in navijaških aktiklov mariborskega kluba. Poleg tega pa je bil izjemen človek, dobrodelnež, kakršnega mu ni bilo para med vrstniki.Po informacijah bližnjih je umrl zaradi zastoja srca ob napadu astme.

Organiziranje dobrodelnih dražb

Njegova strast je bilo zbiranje dresov in organiziranje dobrodelnih dražb ter drugih človekoljubnih akcij, s katerimi je pomagal mnogim, čeprav bi tudi sam kdaj potreboval pomoč.

Vedno je mislil na druge, obenem pa zvesto sledil svoji veliki ljubezni, domačemu klubu, za katerega je na tribunah navijal tudi na minulem derbiju v Stožicah. Globoko pretreseni tudi na uredništvu Maribor24.si, družini in bližnjim izrekamo iskreno sožalje. Rok počivaj v miru!

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: