Presenečena Manca Špik in Isaac Palma obnorela splet – OBA postal najbolj vroč Youtube video!

Včeraj sta takoj po koncu velikega finala priljubljene oddaje Slovenija ima talent, Manca Špik in Isaac Palma presenetila z novo skladbo in videospotom za skladbo ‘OBA‘.

V trenutku od objave sta preplavila splet, požela navdušenje in v manj kot 15-tih urah postala najbolj vroč video na Youtube v tem trenutku (#1 trending) ter dosegla že več kot 40.000 ogledov! Foto: printscreen
Foto: printscreen

V trenutku od objave sta preplavila splet, požela navdušenje in v manj kot 15-tih urah postala najbolj vroč video na Youtube v tem trenutku (#1 trending) ter dosegla že več kot 40.000 ogledov!!!

Ker se je prvič v vseh sezonah Slovenija ima talent zgodilo, da je superfinalist po koncu finala postregel z avtorsko skladbo, je bila pozornost na skladbo ‘OBA‘ zelo velika, prav tako je k velikemu pričakovanju njunega singla pripomogel uspeh Mančine letošnje uspešnice ‘Pesem’, saj so oboževalci priljubljene pevke že težko pričakovali novo glasbeno zgodbo. In ne Isaacovi, ne Mančini poslušalci niso ostali razočarani, vsaj po številu navdušenih komentarjev, številu deljenj na družabnih omrežjih in posledično po ogledih videa na Youtube.

“Bila sem presrečna, ko sem z začudenjem spremljala število všečkov, komentarjev na video, deljenj in rapidno naraščanje ogledov na Youtube. Ko sem skladbo prvič slišala, … ko sem prebrala besedilo, … me je stisnilo pri srcu, ker je tako … življenjska. Čeprav je polna upanja, skladba opisuje zgodbo, ki jo je doživel vsak izmed nas. In očitno se je dotaknila tudi najinih poslušalcev, …” nam je zaupala Manca.

“Srečen in navdušen sem, da ob zaključku včerajšnjega nastopa v finalu ni konec moje glasbene poti, pač pa šele začetek. To, da so me poslušalci v Sloveniji sprejeli in podprli s takšnim odzivom na najino pesem, me je ganilo in vlilo veliko veliko volje za naprej. Hvala, Slovenija, rad vas imam!” pa dodaja Isaac po odzivih poslušalcev in gledalcev na skladbo ’OBA‘.

 

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: