Pred očmi 4-letnega otroka umoril partnerko in njena starša

Policisti so bili na intervencijo poklicani on 16.30 uri. 35-letnik naj bi zaradi konca razmerja ubil 35-letno partnerko in njena starša.

Zločin se je zgodil pred očmi 4-letnega otroka

V sporočilu za javnost so policisti PU Maribor zapisali: “Policisti so ob prihodu našli 61-letnega moškega in 35-letnico, ki jima kljub pomoči reševalcev ni bilo pomoči, 58-letno žensko pa so odpeljali v bolnišnico, a je izgubila življenje. Vsi trije so v sorodstvenem razmerju. V tej zvezi je že bila odvzeta prostost 35-letniku, prav tako v sorodstvenem razmerju, ki je bil odpeljan v bolnišnico. “

Kot poroča spletni portal Maribor24.si, naj bi storilec (neuradno) v Gerečji vaši umoril svojo nekdanjo partnerko, in sicer vpričo otroka. Zločinu naj bi botrovalo dejstvo, da mu je umorjena povedala, da je njunega razmerja konec.

Preberite tudi: Policija poziva: Prijavite nasilje v družini, saj žrtev morda ne more

Policija poziva, da prijavite nasilje, saj ga žrtev morda ne more

Policija v teh dneh sporoča, da lahko pomagate tudi vi: “Pozivamo vse, sorodnike, znance, sodelavce, predvsem pa sosede, da v primeru zaznanega nasilja, le tega prijavite, saj žrtev morda ne more. Lahko pokličete na 113 ali na anonimni telefon 080 1200.”

Nasilje v družini je oblika nasilja, ki je razširjena v vseh starostnih, socialnih, izobrazbenih in poklicnih slojih. Ogroža večinoma najbolj občutljive skupine ljudi: otroke, ženske in starejše.

Predvideva različne oblike kaznivih ravnanj, kot so grdo ravnanje, pretepanje, ponižujoče ravnanje, grožnjo z neposrednim napadom na življenje ali telo ter preganjanje iz skupnega prebivališča in omejevanje svobode gibanja, zalezovanje, prisiljevanje k delu ali opuščanju dela ali spravljanje v podrejen položaj.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: