Praznujte Valentinovo z Redmi Watch 4, Redmi Buds 5 Pro in Redmi Buds 5

Xiaomi je danes v znanem slovenskem cvetličarskem studiu Sanjski Šopek v Ljubljani praznoval Valentinovo na poseben način – s t. i. ‘Flower Therapy’, delavnico izdelave šopkov, ki jih navdihuje ljubezen do najdražjih in inovacij.

Cvetlična delavnica, čudovita mešanica izjemnega cvetja izpod rok mentorice Metke Sporiš iz Sanjskega šopka in tehnologije, je pokazala Xiaomijevo predanost redefiniranju vsakodnevnih izkušenj. Vsak šopek je personaliziran, saj poleg cvetličnega okrasja vključuje tudi enega od Xiaomijevih nedavno predstavljenih AIoT izdelkov iz serije Redmi Note 13 – Redmi Watch 4, Redmi Buds 5 in Redmi Buds 5 Pro. Na ta način Xiaomi prinaša kanček inovativnosti v tradicionalne izraze ljubezni, Valentinove šopke.

Xiaomi Sanjski šopek
Foto: Peter Irman

Vsestranska ura Redmi Watch 4 z več za videti in veliko za ljubiti

Xiaomi je pametno uro Redmi Watch 4 opremil z velikim 1,97-palčnim zaslonom AMOLED kvadratne zasnove za odličnost čitljivost med vadbo in izredno uporabniško izkušnjo. Poleg zaslona, ki je gotovo najbolj opazna nadgradnja, jo odlikuje še trpežno ohišje iz aluminijeve zlitine in vrtljivo krona iz nerjavečega jekla za priročnejše upravljanje. Za še večje udobje ima tudi povsem novi mehanizem za hitro odpenjanje in menjavo paščkov.

Pametna ura Redmi Watch 4 je opremljena z nadgrajenim 4-kanalnim optičnim tipalom (PPG), ki natančneje spremlja srčni utrip in nasičenost kisika v krvi. Športnim navdušencem je namenjenih več kot 150 športnih načinov, vključno s šestimi, ki jih pametna ura zazna samodejno. Napredne funkcije zaokrožuje funkcija telefonskega pogovora preko vmesnika Bluetooth. Klic zlahka sprejmete z dvigom roke ali dotikom na dotik občutljivega zaslona.

Nova pametna ura je na voljo v srebrno sivem ali obsidian črnem ohišju in s paščkom ustrezne barve. Poleg teh so na voljo še paščki pastelno vijolične, temno modre in metino zelene barve.

Xiaomi Sanjski šopek
Foto: Peter Irman

Napreden ANC in realističen zvok z Redmi Buds 5 Pro

Brezžične slušalke Redmi Buds 5 Pro so narejene, da pričarajo brezhibno kakovostni zvok. Podpirajo kodek LDAC 11 in obenem aktivno zadušijo nadležne zvoke iz okolice za do 52 decibelov. Na voljo so trije načini dušenja hrupa, z umetno inteligenco podkrepljen prilagodljivi način in dodatni transparentni načini, ki vas popolnoma ne izolirajo od zvokov iz okolice. Med njimi je preprosto preklapljati, kar dopušča udobno poslušanje glasbe v različnih okoljih.

Xiaomi Sanjski šopek
Foto: Peter Irman

Poleg tega vam je na voljo tudi pet zvočnih profilov. Redmi Buds 5 Pro so opremljene z baterijami, ki podpirajo do 10 ur neprekinjenega poslušanja, ergonomsko oblikovana škatlica pa hrani energijo za dodatnih 38 ur. Slušalke so v polnočni črni, mesečno beli in vijolični barvi.

Izboljšane zvočne izkušnje z Redmi Buds 5

Brezžične slušalke Redmi Buds 5 so zasnovane za izboljšano zvočno izkušnjo in so sposobne s tremi načini aktivnega dušenja hrup zadušiti nadležne zvoke za do 46 decibelov. Poleg tega trije transparentni načini dovolijo, da sami določite, kaj iz okolice želite slišati in česa ne. Redmi Buds 5 so opremljene z baterijami, ki podpirajo do 10 ur neprekinjenega poslušanja, lepo oblikovana škatlica z matirano zunanjostjo in sijajno notranjostjo pa hrani energijo za dodatnih 40 ur. Na voljo so v polnočni črni, beli in nebesno modri barvi.

Serija brezžičnih slušalk Redmi Buds 5 podpira uporabo aplikacije Xiaomi Earbuds, ki je združljiva z različnimi znamkami pametnih telefonov. Z njo lahko izkusite razširjene funkcije, kot so prilagojeno odpravljanje hrupa, inteligentno odpravljanje hrupa, prilagojeno nastavljanje izenačevalnika zvoka (EQ), poglobljeni zvok in podobno.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: