Ponižan reper Zlatko – njegove otroke prispodabljajo kot ščetke za WC?!

Reper Zlatko, ki velja za enega glasnejši nasprotnikov vladnih ukrepov in obraz petkovih protestov je s strani nasprotnikov doživel globoko ponižanje. Zlatkove otroke prispodabljajo s ščetkami za WC!

Na Facebook strani Mali oglasi Bovha se je pojavil oglas, ki grobo ponižuje glasbenika Zlatka in v nič daje celotno njegovo družino. V oglasu namreč piše, da je naprodaj en odrasli otrok za nadlegovanje in ustrahovanje, s katerim je mišljen Zlatko. Poleg tega je v ponižujočem oglasu naprodaj tudi ena odrasla vešča, pri čemer je namig namenjen Zlatkovi ženi.

Otroke prispodabljajo kot pripomoček za WC

Komunikacija je na socialnih omrežjih šla čez vse meje dobrega okusa in zdravega razuma, saj Zlatkove otroke primerja s pripomočki za WC. Da, prav ste prebrali, v oglasu je napisano da je naprodaj tudi 3x večnamenski pripomoček za wc.

Pri tem ni mogoče ostati miren, saj je provokativna objava jasen namig in ponižanje mladoletnih otrok ter celotne glasbenikove družine, ker se je Zlatko zoperstavil aktualni oblasti. Gre za eno najbolj podlih objav zadnjega časa, saj posamezniki ne izbirajo več sredstev za objavljanje nečloveških ter ponižujočih zapisov.

reper zlatko ponižanje
Foto: posnetek zaslona

V zadnjem času se na spletu, predvsem pa na socialnih omrežjih pojavlja vse več nestrpnosti med slovenskimi državljani, kar se zna zaradi notranje političnih napetosti le še stopnjevati. V takšnem obdobju kot smo zdaj bi morali več časa posvetiti pomembnejšim stvarem, kot je ponižanje in teptanje človekovega dostojanstva.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: