Pijani Filip Flisar razgrajal na pustovanju, pridržala ga je policija

Na pustnem rajanju na Ptuju je Flisar pregloboko pogledal v kozarec, se spravil na reklamni pano ter nato še na policijsko vozilo, piše Maribor24.si.

Foto: Redbull

Vikend je bil v znamenju pustnih povork in rajanj, enega izmed njih, na Ptuju, se je udeležil tudi mariborski olimpijec Filip Flisar, ki se je po poročanju 24ur.com, spravil na reklamni pano, nato se je znesel še na nad policijskim vozilom, ki mu je razbil vetrobransko steklo.

Oglas

Flisar dejanje obžaluje

Flisar je z rokama udaril po steklu marice in se po neljubem dogodku ni pomiril, zaradi česar so ga odpeljali v pridržanje. Smučar prostega sloga je nato noč preživel na policijski postaji. “Ne bežim pred odgovornostjo,” je za POP TV dejal Flisar in dodal: “Za mano ni najlažje leto. Jasno, da se v človeku nabere. Znotraj je bilo tisoč ljudi, ki so bili res zelo pijani. Vsak ti nekaj govori, vsak se hoče spraviti nate.

Pojasnil je, da so bila že znotraj trenja. “Udaril sem na pano, tu so bili redarji in policisti, potem sem udaril še v njihovo šipo, ker sem bil jezen. Prišli so ven in naredili to, kar takim razgrajačem naredijo,” je pojasnil slovenski olimpijec v smučarskem krosu.

Flisar je bil izpuščen v soboto zjutraj. “Sprejeti moram posledice, konec koncev sem to naredil jaz. Naj bo to dobra šola zame in za vse druge. Imejmo se raje radi, pa bo bolje za vse,” je zaključil Flisar.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: