PANIKA! Kolaps platforme za trgovanje s kripto valutami?

Poznavalci kripto valut so imeli že včeraj zvečer velike težave z dostopanjem do kripto borze Binance. V zadnjih tednih so številni investitorji prestrašeni zaradi situacije, saj je dogajanje zelo nepredvidljivo, napadov na sisteme pa je iz dneva v dan več.

Poleg tega, da so vrednosti kripto valut in tudi ostalih vrednostnih papirjev v zadnjih tednih drastično padle, so vse pogostejši tudi hekerski napadi. To je strah v kosti nagnalo predvsem številnim “svežim investitorjem”, ki so prestrašeni zaradi dogajanja v svetu. Številni izmed njih so namreč vse svoje prihranke vložili prav v kripto valute.

Do spletne strani in aplikacije platforme Binance smo poizkusili dostopiti tudi mi, a žal neuspešno. Platforma Binance se, kot so sporočili na Twitterju, ravno posodablja in je nedostopna zgolj iz tega razloga.  Kdaj bodo nadgradnjo pripravi, javnosti še ni znano, domnevajo da danes, se bo pa škoda zaradi prekinjenega delovanja nedvomno merila v milijonih evrov.

Strokovnjaki zato še vedno opozarjajo, da v svetu delnic in kripto valut delujte premišljeno. V te sisteme vlagajte le denar, ki ga lahko izgubite.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: