Okolica Ljubljane: 41-letnica umrla, v vozilu sta bili še dve deklici

V bližini Litije je v nepreglednem ovinku 41-letnica v torek popoldne iz neznanega razloga zapeljala v desno na bankino, trčila v varnostno ograjo in zavila levo na nasprotno smerno vozišče.

prometna nesreča
Simbolična fotografija. Foto: VideoSvet.si

41-letnica zaradi hudih poškodb umrla

V torek popoldne ob 15.12 se je na glavni cesti med Spodnjim Logom in Bregom pri Litiji zgodila prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla, poroča generalna policijska uprava.

Kot pojasnjujejo policisti v sporočilu za javnost, je 41-letna voznica osebnega avtomobila vozila po glavni cesti iz smeri Spodnjega Loga proti Bregu pri Litiji. V desnem nepreglednem ovinku je iz neznanega razloga z vozilom zapeljala v desno na bankino, trčila v varnostno ograjo, nato pa zavila levo na nasprotno smerno vozišče, kjer je trčila v osebni avtomobil, ki ga je vozil 50-letni voznik.

Z voznico sta bili v avtu dve deklici

41-letna voznica je na kraju nesreče umrla, 11-letna potnica v njenem vozilu je bila hudo telesno poškodovana, 9-letna potnica pa lažje.

50-letni voznik osebnega avtomobila je bil lahko telesno poškodovan. Policisti Postaje prometne policije Ljubljana okoliščine prometne nesreče še preiskujejo.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: