ODHOD: Ula Furlan zapustila Planet TV!

Televizijska voditeljica, novinarka in modna navdušenka Ula Furlan je bila zadnji dve leti eden najvidnejših obrazov komercialne televizije Planet TV. Njena kariera v tej medijski hiši pa je kot kaže končana.

Foto: facebook

Priljubljena Ula Furlan, sicer hčerka Miše Molk, je svojo vidnejšo medijsko pot začela na nacionalni televiziji, kaj kmalu pa je prestopila na Planet TV. Sprva je izmenjaje vodila oddajo Zvezde Danes z Nejcem Simšičem, ki ga mimogrede tudi ni več na tej televiziji, nato pa prevzela številne vloge in funkcije. Kot kaže, je bilo vsega najbrž preveč. V izogib govoricam je Furlanova sama podala sporočilo za javnost na svojem Facebook profilu.

Foto: facebook

Ula Furlan je zapisala sledeče: “Dragi prijatelji, dragi novinarski kolegi, medijski soustvarjalci, dragi followerji.
Da ne bo prišlo do prevelikih “natolcevanj” (love that word) in ugibanj, bom tokrat svoje spletne platforme uporabila, da razjasnim sliko, čeprav je nad nami v kotlinci velika, debela, mokra sivinca.  
Z informativnim uredništvom Planet TV smo se odločili, da se v prihajajoči sezoni v sklopu oddaje Dan. ne bomo več “držali za roke”. Na Planetu sem preživela 2 leti in pol, se iz modne navdušenke prelevila v vsakodnevno novinarko informativnega programa, na noge in k življenju postavila ali vrnila oddajo Zvezde, rubriko Dan za življenje, potopisno beležila vsebina v formatu Poletje z Ulo, z Jure Godler odkljukala predstavitev novih vsebin v oddajah Planet Znanih, gostovala v seriji Česnovi, odvodila posebno edicijo oddaje Žlahtna štorija ob razkritju zadnje sezone..In verjetno bi se našlo še kaj. #deklicazavse
Na Planetu sem pustila litre svoje energije, angažiranosti, motivacije, ljubezni in strasti, predvsem pa tam spoznala izjemne ljudi in dobila vpogled v zakulisje resničnega dela in ustvarjanja – z najjačimi kolegi snemalci, novinarji in monatžerji. In s kakšnimi malo manj “jakimi”. #vseenohvalavsem#kajčeštakjelajf
Čas pa je, da zadiham (o čemer so nazorno cepetale tudi moje kolumne na Mična) in da zase pripravim teren, čas in voljo, da se z 2018 lahko lotim novih zgodb in izzivov. Spisek novih ustvarjanj bo in je dolg. Hvala vam za vso pozornost in priložnosti. 

 

 

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: