NK Maribor: Nova sezona in novi, prenovljeni dresi

NK Maribor bo novo nogometno sezono pričel z novimi dresi. Nogometaši NK Maribor bodo v prihodnjem tekmovalnem obdobju lovili v inovativnih dresih s svežim in atraktivnim vzorcem.

Drese NK Maribor je posebej zanje oblikoval adidas

Nogometaši NK Maribor bodo tudi v prihodnji sezoni na igriščih blesteli v dresih nemškega proizvajalca adidas, ki najtrofejnejšemu slovenskemu klubu stoji ob strani že deveto leto zapored. Svežo podobo dresov so premierno predstavili kapetan Marcos Tavares, Luka Zahović in novinec med vijoličastimi Jan Repas.

NK Maribor novi dresi
Foto: NK Maribor

Nova sezona za nogometaše NK Maribor predstavlja nov začetek, nove cilje in nove zmage, so zapisali v sporočilu za javnost.

Domači dres je tudi tokrat odet v kultno vijoličasto barvo, obogateno z edinstvenim melange vzorcem in številnimi detajli, ki bodo poskrbeli, da bodo Mariborčani izstopali med uspešnim premagovanjem športnih izzivov. Na gostujočih tekmah pa bodo nosili rumene drese s kamuflažnem vzorcem in v kombinaciji z vijoličasto, ki ostajajo zvesti barvam ter slogu kluba.

NK Maribor novi dresi
Foto: NK Maribor

Da NK Maribor ni le klub, temveč veliko več, so dokazali navijači. Prav navijači so imeli posebno vlogo pri razkritju novega dresa. NK Maribor in adidas sta z aktivacijo na družbenih omrežjih namreč zbirala najljubše spomine navijačev. Trem najbolj srčnim nagrajencem omogočila, da na uradnem fotografiranju spoznajo svoje junake ter uzrejo nove drese še pred razkritjem.

Luka Zahović NK Maribor novi dresi
Foto: NK Maribor
Facebook komentarji
Delite s prijatelji: