Ni popolnega vrta brez piknik kotička in KAMADO-RAMDA ŽARA

Vsak lepo urejen vrt potrebuje piko na i, da boste lahko uživali vsak prost trenutek. Vas zanima, katero je letos najbolj trendovsko in predvsem kakovostno vrtno pohištvo, oziroma kaj na vrtu ne sme manjkati?

Na vrtove se vrača kakovosten les, kot je tik. Tikova miza s stoli daje pristen videz, ki se zlije z naravo, poleg tega pa je ta les zelo kvaliteten. V kolikor boste kombinirali kos pohištva z manjšim balkonom, pa se raje odločite za nakup kovinskega pohištva, kjer je okrogla miza za dve osebi hkrati detajl, ki daje prostoru pridih ter sprostitev na domačem balkonu.

kamado ramda žar

Ni pravega piknika brez Kamado-Ramda žara

Tudi sami žari so postali del dekorja, tako niso samo namenjeni samo vrhunski peki in razvajanju brbončic. Zato se priporoča KAMADO-RAMDA žare v različnih barvah, vzorcih, velikostih.

Sam KAMADO-RAMDA žar, ki ga lahko kupite v vrtnih centrih Eurogarden in v spletni trgovini www.eurogarden.eu, ima v paketu tudi grebljico za pepel, prijemalko, kamen za pečenje pice, rešetko za pečenje in zaščitno prekrivalo. Tako boste vedno popolnoma pripravljeni na vsak, tudi prej nenačrtovan piknik.

Odprta kurišča in prijetno druženje

Se tudi pri vas doma rado zgodi, da se popoldanski piknik podaljša v večerno druženje? Potem ni nič boljšega kot osvežilna pijača in zabava ob odprtem kurišču.

Odprti vrtni ognji so skupaj z dodatki, kot so rešetke za peko in drugi pripomočki, postali super rešitev, saj jih lahko uporabite tako za ambient na vrtu, kot za pečenje. Takšni vrtni ognji, ki dajejo korist 2 v 1 so postali pravi hit.

odprto vrtno kurišče

Preberite tudi: NASVETI: Zakaj imeti vrtni traktor Ramda?

Oglasno sporočilo

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: