EKSKLUZIVNI INTERVJU! Napoved Trumpove zmage pravilno napovedala jasnovidka Elena Sofia Seničar!

Predsedniška zmaga Donalda J. Trumpa je presenetila domala ves svet, a njegovo zmago je že pred časom napovedala intuitivna energetska terapevtka, medij in jasnovidka Elena Sofia Seničar. Ta je za nas danes spregovorila v ekskluzivnem intervjuju.

Elena Seničar, intuitivna terapevtka, jasnovidka, medij, foto: Dejan Javornik
Elena Seničar, intuitivna terapevtka, jasnovidka, medij, foto: Dejan Javornik
Ste ena, lahko rečemo redkih, ki je napovedala zmago Donalda J. Trumpa. Kako vam je to uspelo, kaj je bilo »tisto«, kar vam je sporočilo, da bo zmagal?
 
Elena Seničar: “Sporočilo sem prebrala iz bio polja njegove žene, Melanie Trump. Ona namreč izvira iz naše države in mi je bilo zato lažje prebrati informacije iz njenega bio polja. Izraža jih preko svoje slike-fotografije.”
 
Ste tekom kampanije sploh podvomili, da mu ne bo uspelo?
 
Elena Seničar: “Nikoli in nikdar ne dvomim v svoje napovedi, vprašanje je samo, ali jih ljudje sprejmejo. Ogromno napovedi sem že dala in do sedaj so bile vse resnične.”
unnamed-1
 
Kako komentirate vse tiste, ki so se zmotili? Kaj so spregledali?
 
 Elena Seničar: “Vse njihove napovedi so bile korektne, saj je Clintonova že bila v Beli hiši, kot žena Billa Clintona in zato jo podoba Bele hiše v astrološki karti spremlja še od takrat. Zato so jo tudi vsi astrologi videli kot predsednico države, v Beli hiši.”
                                                         .
Kaj menite, da se bo s Trumpom in Ameriko zgodilo zdaj po izvolitvi?
Elena Seničar: “Amerika se bo sedaj ukvarjala sama s sabo in začela gledati v svoj krožnik, s tem bo povzročila nemir in revolucijo pri prepričanjih in stereotipih v državi. Trg se bo začel majati, zaradi finančne zadolženosti Amerike. Trump bo doživel več poskusov napadov nanj, to nas bo spominjalo na zgodbo predsednika Kenediya.”
Elena Seničar, intuitivna terapevtka, jasnovidka, medij, foto: Dejan Javornik
Elena Seničar, intuitivna terapevtka, jasnovidka, medij, foto: Dejan Javornik
Kako bo to vplivalo na Slovenijo? Morda že vidite?
 
Elena Seničar: “Za Slovenijo je to zelo dobro, ker se bo povečala turistična prepoznavnost. Slovenija je zdaj “dolžna” to uporabiti v svoj prid čim hitreje, saj bo potemtakem veliko večje zanimanje tujih vlagateljev – za Slovenijo se bodo začeli zlati časi. Izjava Melanije, da prihaja iz majhne države bo je pokazala njeno pripadnost naši državi. Vse to je zelo pozitivno za Slovenijo, ki je dolžna to uporabiti v svoj prid – NUJNO. Zdaj je čas za reševanje spora med Slovenijo in Hrvaško, ko bo ta spor rešen, se bo v Sloveniji začel PRITOK denarja in ne več njegov ODTOK.”
Facebook komentarji
Delite s prijatelji: