Matej Lebič predstavlja novo pesem, namenjeno prijateljem

Matej Lebič, 25-letni študent glasbene pedagogike, predstavlja svojo novo pesem z naslovom ‘Pr’jatli’. Gre za pesem zabavnih ritmov, v kateri opisuje vse lepe trenutke v družbi najboljših prijateljev, ki ga podpirajo na glasbeni poti.

Svoje pevsko znanje izpopolnjuje pri pevki Alyi, dobro pa se počuti tako v vlogi pevca, a tudi kot instrumentalist in učitelj. Piše tudi svoja besedila, pri zadnji pesmi pa je združil moči z glasbenikom Alexom Volaskom, ki je poskrbel za njeno glasbeno podobo. Zase pravi, da želi ustvarjati energično, a kvalitetno glasbo, s katero se bodo poistovetili mnogi.

Glasbenik Matej Lebič posnel tretji videospot

Za skladbo ‘Pr’jatli’ je posnel že svoj tretji videospot, po dveh romantičnih, pa se mu je tokrat najboljša tematika zdela prav opisovanje lepih trenutkov v družbi tistih, s katerimi preživi največ časa. Zgodba torej govori o prijateljih, ki se zberejo ob bazenu, kjer nazdravijo z barvitimi koktejli in se skupaj poveselijo ob dobri glasbi. Popoldansko veselje se prevesi v pravo večerno zabavo, ob družbi prikupnih plesalk pa Matej konča na dnu bazena. Za več, pa si seveda oglejte Matejevo novo videozgodbo.

matej lebič
Foto: osebni arhiv
Oglasi

Spot je režirala produkcija pod taktirko Andreja Pratnemerja na domačiji Metul v Lučah v Zgornji Savinjski dolini. Ker je bilo vreme muhasto, ni bilo jasno, ali bo spot sploh možno dokončati. V enem dnevu so se z ekipo spopadli tako z neurjem, kot tudi pripekajočim sončnim vremenom, a Matej rad dodaja, da je vse to pač del posla.

matej lebič
Foto: osebni arhiv

Za konec pa Matej še vsem sporoča: “Vsakdo, ki ima ob sebi iskrenega prijatelja, je lahko zelo srečen. Nekoga, ki mu lahko iskreno zaupaš svoje skrivnosti in odpreš svoje srce, je namreč težko najti. Lepo je biti torej obkrožen s pravimi prijatelji, ki so ob tebi lahko veseli in tudi žalostni. To je namreč največje bogastvo, ki ga v življenju ne smeš izpustiti iz rok. Zato le dvignimo pr’jatli čaše in naj prava družba najbolj paše!”

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: