Razšla sta se Saša Lendero in Miha Hercog

Kot strela z jasnega je udarila vest, ki jo je objavila pevka Saša Lendero in Miha Hercog. Novico o razhodu je Saša objavila sama.

Saša Lendero je na Facebooku sporočila novico, da sta se s soprogom Miho Hercogom razšla.

“Sedim, premišljujem in ne vem, kako naj povem. Težko mi je! Že nekaj časa mi je zelo težko. Boli bolj, kot se da povedati!”., je na Facebooku zapisala Saša Lendero.

Simpatična pevka je zapis nadaljevala z besedami: “Z bolečino in neskončno žalostjo, težo na duši in velikim kamnom v želodcu, vam zdaj tudi javno sporočam, da sva se z Miho razšla. Ljubezen včasih zaide na razpotjih. Žalostno je in zelo težko … a, izgleda, da je tudi to življenje. Vsi izkusimo izgube. Moje življenje jih je bilo zadnjih nekaj let polno. Mnogo, mnogo prepolno! Moje srce je zlomljeno. Še vedno težko razume in sprejme, da se je najina pot končala. A pota človeškega srca so skrivnostna in mnogokrat nerazumljiva. Želim si verjeti, da ima vse v življenju nek smisel in pomen. Tudi trpki trenutki. Pravijo, da v njih rastemo.”

saša lendero miha hercog
Foto: osebni arhiv FB

Saša Lendero se ob tem zahvaljuje vsem, ki so že dolgo časa “marsikaj opazili in slutili, a niste hoteli z vprašanji še bolj otežiti situacije”. “Dolgo nisem spregovorila … Potrebovala sem čas, da sem stvari sprejela, ter čas za svojo in Ariino bolečino, ki pride z razhodom lepe in dolgoletne zveze. Pa vendar pride trenutek, ko se je treba soočiti s tistim, s čimer te preseneti življenje.”

Ob tem je Saša Lendero še zapisala: “Z Miho ostajava ljubeča in skrbna starša najini Arii, ter še vedno ustvarjalni glasbeni tandem doma in v tujini.”

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: