Ljudje razgrabili KENZO izdelke v H&M, zmanjkalo je celo nakupovalnih vrečk!

Danes so lahko ljubitelji blagovne znamke KENZO dobili ekskluzivne izdelke v trgovini H&M v ljubljanskem Cityparku. Zaradi navala nakupov željnih ljudi so morali okrepiti tudi vrste med varnostniki in ne samo med prodajalkami.

Kupci so izdelke hitro razgrabili. Foto: M.Š.
Kupci so izdelke hitro razgrabili. Foto: M.Š.

Ljudje so na svoje izdelke čakali v dolgih vrstah že takoj ob 9.00 uri zjutraj, ko se je nakupovalno središče v Ljubljani odprlo. Po dobri uri in pol pa so na svoj račun lahko prišli tudi tisti, ki so prišli le malce pofirbcat, čeprav je zanje ostalo le še nekaj kosov oblačil in dodatkov.

Ne samo Slovenci, po govorici in videzu sodeč so se med police zapodili tudi številni tujci. Precej obiskovalk je bilo iz Hrvaške ter iz azijskih držav. Povpraševanje po izdelkih pa je bilo takšno, da jim je že po dobri uri in pol prodaje zmanjkalo “Kenzo” nakupovalnih vrečk.

hm-crash
Spletna strah H&M-ja vse dopoldne ni delovala. Foto: printscreen spletne strani

Videti je, da je bilo povpraševanje po izdelkih priznane blagovne znamke danes res veliko, saj jim še vse do pisanja tega članka ob 13.00 uri ni delovala uradna H&M spletna stran v slovenskem jeziku. Sicer ima današnja kolekcija omejeno število kosov, vsak kupec pa je lahko kupil največ eno velikost vsakega izdelka.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: