Pasja Kuhna: Kuhana pasja hrana – domiselna poslovna ideja

Ljubitelji štirinožnih prijateljev se gotovo strinjate, da je kuhana pasja hrana veliko boljša od suhih instant briketov. Pasja Kuhna ponuja vašim kužkom uravnotežene obroke, ki so nastali kot inovativna poslovna ideja Mojce Pav.

Mojca Pav je ustanoviteljica trgovine Pasja Kuhna in je navdušena ljubiteljica pasjih kosmatincev. Sama ima trenutno dve nemški dogi Ely in Goldy in eno  mešanko, po imenu Bela. Da bi svojim kužkom lahko ponudila bolj zdravo in polnovredno hrano, je pričela s proizvodnjo pasje hrane lastne blagovne znamke.

Ustanoviteljica Pasje Kuhne pravi: “Skupaj s partnerjem Boštjanom uresničujeva ideje, ki so se nama porodile ob življenju s kužki. Ker nama je pomembno, da imajo psi dovolj prostora za rekreacijo in igro, sva zasnovala pasji poligon odprtega tipa K nogi dogi, kamor lahko svoje kužke pripeljete na brezskrbno “divjanje”.

Pes je v mojih očeh kraljeva žival in mislim, da je prav, da se tudi prehranjuje kot kralj! – Mojca Pav

pasja kuhna mojca pav
Foto: Pasja Kuhna
Oglasi

Kako se je odprla Pasja Kuhna, ki ponuja kuhane pasje obroke in juhice?

Mojca Pav pravi, da je že od nekdaj kuhala za svoje štirinožne člane družine. V tem pogledu je kuhinja za pse pravzaprav že od nekdaj obstajala v njenem domu. Mojca ob tem dodaja: “Ob spoznanju, da ljudje nimajo časa, da bi svojim kužkov kuhali, vseeno pa želijo zadovoljiti njihove individualne potrebe in jim ponuditi najboljše, je bila rešitev na dlani.”

Leta so prinesla ogromno izkušenj o tem, kaj ponuditi kužkom. Zato se Mojca pri pripravi jedi trudi, da so obroki za pse kar se da uravnoteženi in zdravi. Kuhani pasji obroki in juhice za pse pripomorejo k temu, da izzvenijo težave z alergijami, psi imajo bolj sijočo dlako in uravnoteženo telesno težo. Poleg tega pri velikem številu kužkov izzvenijo težave z zobnimi oblogami.

kuhani pasji obroki pasja kuhna
Kuhani pasji obroki so izdelani iz najboljših sestavin. Vsebujejo tako meso, kot tudi žitarice in zelenjavo. Foto: Pasja Kuhna

Kar je pri obrokih, ki jih ponuja Pasja Kuhna, še pomembno? obroki so ekološko pakirani in praktični za uporabo, saj jih lahko stresete v skledo in jih shranite v hladilnik do naslednjega obroka. Poleg tega pa so obroki popolnoma brez konzervansov in barvil.

pasja kuhna goveja juha za pse
Foto: Pasja Kuhna
Facebook komentarji
Delite s prijatelji: