KRUTA SMRT: Bager je 55-letnega moškega stisnil ob tovornjak

Ljubljana – V petek se je na gradbišču pripetila tragična delovna nesreča 55-letnega moškega je bager stisnil ob tovornjak. Kruta smrt delavca je bila neizbežna.

Policija je v sporočilu za javnost zapisala, da je po do sedaj zbranih obvestilih voznik tovornjak, na gradbišču čistil nakladalni del tovornega vozila. Drugi voznik, ki je upravljal delovni stroj, bager, je pri vožnji vzvratno trčil v moškega. Bager je tako 55-letnika stisnil ob tovorno vozilo. Pri tem je bil moški tako hudo poškodovan, da je na kraju umrl.

bager kopač
Simbolična fotografija. Foto: Pixabay

V drugi delovni nesreči hudo poškodovan 18-letnik

V soboto okoli 12. ure je bila policija obveščena o drugi delovni nesreči na območju Ljubljane. 18-letni delavec je pri opravljanju gradbenih del padel z odra okoli tri metre v globino. Po do sedaj zbranih obvestilih je na oder vlekel železo palico, s katero je zadel v električno napeljavo.

Zaradi udara elektrike je izgubil ravnotežje in padel z odra. Pri tem se je huje poškodoval. Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana, njegovo življenje je ogroženo. Policisti tudi v tem primeru nadaljujejo zbiranje obvestil zaradi suma kaznivega dejanja.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: