Koronavirus: Pevka Anabel v soboto nastopala, v ponedeljek izvedela, da ima korono

21-letna pevka in radijska voditeljica na radiu Center, Ana Teržan – Anabel, je v ponedeljek zvečer izvedela, da je bila na testu za koronavirus pozitivna.

Pevka Anabel je novico o prisotnosti koronavirusa svojim prijateljem in oboževalcem sporočila preko Instagram profila. Kot je v objavah na instagram story-jih zaupala oboževalcem, nima posebnih zapletov in se nahaja v samoizolaciji. Trenutno ima le dva simptoma, ki sta trenutno prisotna. To sta izguba vonja in okusa.

anabel koronavirus
Foto: posnetek zaslona Instagram

V soboto nastopala, v ponedeljek potrdili koronavirus

V četrtek 6. avgusta je pevka Anabel objavila novico, da bo v soboto po kar petih mesecih glasbenega premora končno lahko nastopila v živo, pred občinstvom.

Nastop je potekal v spremljavi klaviaturista Aljaža Šumeja ter kitarista Daneja Pukla. S slednjima, sodeč po fotografijah, niso imeli priporočene varnostne razdalje. Kot lahko sklepamo na podlagi fotografij, je bila razdalja med nastopajočimi ter gosti v kavarni primerna, s tem je tudi možnost za prenos virusa na občinstvo izredno majhna.

anabel
Foto: posnetek zaslona Instagram

Sodeč po objavah na socialnih omrežjih pa je pevka še v soboto 8. avgusta imela koncert. Poleg nje sta nastopila  Ali je bila v času koncerta že okužena, je težko reči. Je pa Vocal BK studio je na instagram profilu objavil sliko z dogodka, ki so ga izvedli v Mestni kavarni Metropol v Celju.

Foto: @vrebling (posnetek zaslona Instagram)
Facebook komentarji
Delite s prijatelji: