KORISTNO: 9 zelo uporabnih aplikacij za starše

Koliko časa vaši otroci preživijo na računalnikih, telefonih in tabličnih računalnikih? Sploh veste, kaj otroci počenjo na vseh teh elektronskih napravah?

Z nekaj aplikacijami boste to sedaj spali mirneje. Trg je razvit že do te mere, da nam omogoča zaščito najranljivejših uporabnikov interneta – otrok. Za vas smo poiskali 9. aplikacij, s katerimi si boste lahko pomagali do zaščite vaših najmlajših.
 otrok in mobitel
1. Dinner Time Plus (za Android in iOS)
To je zelo preprosta aplikacija, ki omogoča, da vas bo telefon spomnil na odmor, čas za učenje, kosilo, spanje… Aplikacija omogoča še veliko drugih možnosti, med drugim tudi omejitve nekaterih drugih aplikacij pa vse do tega, da lahko telefon zaklenete za obdobje, ko se vaš otrok uči.
2. Mobicip (za Android, iOS, Mac in Windows)
Ta aplikacija omogoča, da lahko na pametnem telefonu ali tablici vašega otroka preverite zgodovino brskanja po internetu. Če je potrebno, aplikacija omogoča, da neprimerne strani zaklenete.
3. Mama Bear (za Android in iOS)
Mama Bear ponuja različne storitve ter različne ravni nadzora za varstvo vaših otrok. S to aplikacijo lahko spremljate njihove dejavnosti na socialnih omrežjih, prav tako pa lahko berete prejeta in poslana sporočila. Aplikacija omogoča celo spremljanje vašega otroka med hojo, kam hodi in koliko časa, oziroma kako hitro hodi.
4. Screen Time (za Android, iOS in Windows)
Aplikacija vam ponuja uro, na kateri določite čas, ki ga bodo vaši otroci preživeli s telefoni, oziroma računalniki. Aplikacija omogoča obveščanje, ko si vaš otrok zaželi nove aplikacije in jih sam poskuša naložiti.
5. My Mobile Watchdog (Android in iOS)
Aplikacija omogoča hiter dostop do besedilnih sporočil, kontaktov, dnevnikov klicev. Omejite lahko dostop do aplikacij in spletnih strani.
otrok in telefon
6.Pumpic (za Android in iOS)
Aplikacija beleži vse dohodne in odhodne klice ter sporočila, spletne klepetalnice, Facebook, WhatsApp, Viber in Skype. Prav tako beleži čas, ki ga vaši otroci preživijo pred računalniki in telefoni. Vidite lahko celo kakšne slike in video posnetke je vaš otrok posnel.
7. Net Nanny (za Android, iOS, Windows in Mac)
To je učinkovita aplikacija, s katero lahko odstranite vse neprimerne, vulgarne, žaljive izraze, slike in vsebine.
8. K9 Web Protection (za Android, iOS, Mac in Windows)
Še ena aplikacija, ki je namenjena zaklepanju različnih strani, še posebej pornografije.
9. Mobile Fence (za Android)
Aplikacija je namenjena določanju urnika vašemu otroku. Prav tako aplikacija sama zazna neprimerne vsebine, če bi si jih vaš otrok ogledoval.
Facebook komentarji
Delite s prijatelji: