Kateri partner po krvni skupini je najboljši?

Japonski raziskovalci trdijo, da so ljudje s krvno skupino A perfekcionisti, ki dobro delujejo v skupinah, a so pogosto preveč živčni. Tako so zapisali na portalu Maribor24.si.

Katere so tiste lastnosti, ki so še značilne za ljudi z določeno krvno skupino? Japonci pravijo, da so ljudje krvne skupine A iskreni, ustvarjalni, uvidevni, prav tako pa so muhasti, živčni in izbirčni. Ljudje krvne skupine B so bolj divji od drugih ter iniciativni, a so tudi neodgovorni in sebični. Ljudje skupine AB ohranjajo mirno kri in so racionalni, vendar so tudi preveč kritični in neodločni, ljudje skupine 0 pa so optimistični, družabni in samozavestni. Njihove slabe lastnosti so, da so nesramni in domišljavi.

Ženska A z moškim 0 najbolj strastna zveza

Raziskovalci so prepričani, da je zveza med žensko, ki ima krvno skupino A, in moškim s krvno skupino 0 najbolj strastna. Ta je tudi z biološke plati odlična kombinacija, statistično gledano se namreč v tovrstnih zvezah rodi veliko otrok. Toda ker za moške velja, da so zelo divji in včasih muhasti, se morajo ženske še kako potruditi za to, da je zveza ves čas pestra, spontana in nepredvidljiva.

Ženska s krvno skupino 0 in moški s skupino AB predstavljata možnost za najbolj trdno in najbolj romantično zvezo, kar so jih lahko videli sodelujoči v raziskavah. V glavnem gre za kakovostne medsebojne odnose, v katerih znata partnerja poleg ljubezni ohraniti tudi medsebojno spoštovanje. Tako moški in ženska predstavljata temelj za idealni zakon, saj ta kombinacija pomeni, da se njuni različni naravi odlično dopolnjujeta.

Nasprotja se privlačijo

Pozornost moških krvne skupine B skoraj praviloma pritegnejo ženske, ki imajo krvno skupino A. Temu bi lahko rekli tipični primer reka, da se nasprotja privlačijo.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: