Kamniška obvoznica: Voznik zbil vzgojiteljico in tri otroke

V sredo, 6. julija je ob 9.15 uri zjutraj prišlo do prometne nesreče, v kateri je voznik trčil v skupino vrtčevskih otrok. Pri tem je zbil vzgojiteljico in tri predšolske otroke.

rešilec
Simbolična fotografija. Foto: VideoSvet.si

Policija je v sporočilu za javnosti zapisala, da je do nesreče prišlo, ko je voznik osebnega vozila pripeljal po Šolski ulici in zavijal na kamniško obvoznico. Pri tem je spregledal skupino otrok iz bližnjega vrtca, ki je z vzgojiteljico prečkala cesto na prehodu za pešce.

Voznik je trčil v vzgojiteljico in tri otroke, ki so bili ob njej.

Dva otroka z reševalnim vozilom odpeljali v UKC Ljubljana

Vzgojiteljica in otroci, v katere je trčil voznik, so v nesreči utrpeli lažje telesne poškodbe, zaradi česar so bili vzgojiteljica ter dva otroka z reševalnim vozilom prepeljani v UKC Ljubljana. Nihče izmed udeležencev nesreče naj bi ne utrpel hujših poškodb. Eden izmed otrok je po neuradnih informacijah ostal bolnišnici na opazovanju.

Po navedbah očividcev dogodka naj bi vzgojiteljica in otroci cesto prečkali pri zeleni luči na semaforju, policisti, ki še vedno nadaljujejo z zbiranjem obvestil o nesreči, pa bodo zoper neprevidnega voznika uvedli prekrškovni postopek.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: