Kako izbrati pravi zaročni prstan?

Z dilemo o tem, kako in predvsem kakšen zaročni prstan izbrati, se sprašujejo predvsem moški. Narediti ta korak je seveda zelo pogumno dejanje, a najprej: Čestitke! … Kaj pa sedaj?

Foto: pixabay.com
Oglasi

Diamant: DA ali NE?

Si želite, da bi na roki vaše drage zaročni prstan krasil tudi diamant? Gotovo si boste med drugim zastavili tudi to vprašanje. Pri tem imejte v mislih, da je drag kamen opcija, ne pa tudi obveza zaročnega prstana. V kolikor se že odločite za katerega od kamnov pa je to lahko namesto diamanta tudi safir, rubin, ali kaj podobnega.

Številni moški niso prepričani, ali si njihova partnerka na prstaniu sploh želi diamant. Več nasvetov o nakupu zaročnih prstanov sli lahko preberete TUKAJ.. Foto: Pixabay

Velikost prstana

Najtežji korak pri nakupu zaročnega prstana je seveda njegova velikost, a ne skrbite. Ta dilema je nekaj običajnega, sploh ker ne obstajajo standardne velikosti in ima vsaka ženska drugačno velikost in debelino prstov. Mini nasvet: V zlatarno s sabo odnesite enega od prstanov vaše drage. Na ta način bo lahko strokovnjak še najbolj zanesljivo pomagal izbrati pravo velikost namesto vas.

Potrebujete še več informacij in namigov za nakup zaročnega prstana? Kliknite TUKAJ.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: