Vas zanima, kako izoblikovati svojo osebnost? Skrivnosti samozavesti vam bodo razkrili Boris Kobal, Jadranka Juras, Edvard Kadič, Nuša Lesar in Zvezdana Mlakar.

 

»Samozavest ni nekaj od boga danega, ampak jo lahko vsakdo razvije. Prvi in najbolj preprost nasvet, ki so nam ga dale že babice in še vedno drži, je pokončna drža. Namen konference Samozavest je seksi je prek osebnih zgodb, izkušenj in nasvetov predavateljev pokazati, kako se da samozavest razviti. Upam, da bo to pomagalo slovenskemu narodu postati bolj samozavesten,« pravi strokovnjak za govorico telesa Edvard Kadič, ki je pred 15 leti oral ledino na področju samozavesti in neverbalne komunikacije. Ta tema takrat v slovenskem prostoru, tako v gospodarstvu in politiki kot tudi širše, še ni bila razvita. Še danes imajo mnogi težave s samozavestjo, kar se izraža predvsem pri javnem nastopanju, s katerim se pogosto srečujejo ljudje na vodilnih mestih. Pionir slovenske samozavesti Edvard Kadič bo eden od predavateljev na konferenci Samozavest je seksi v organizaciji Zavoda za napredne študije, ki bo v torek17. aprilaob 17. uri v dvorani Smelt (Dunajska cesta 160, Ljubljana). Svoje skrivnosti in nepogrešljive nasvete za razvijanje samozavesti bodo v predavanjih razkrili še režiser, igralec in humorist Boris Kobal, strokovnjakinja za piar mag. Andreja Jernejčič ter pevka in solistka Jadranka Juras.

Na vprašanja, kako je s samozavestjo v javnem prostoru in na gospodarskem področju, kako je povezana z nebesedno komunikacijo in glasom, bodo v razpravi okrogle mize odgovorili igralka in televizijska voditeljica Zvezdana Mlakar, ustanovitelj centra Pegasus dr. Robert Ličen, televizijska voditeljica Nuša Lesar, direktor portala Ona-on.com Luka Kogovšek, ter glavni trener Taekwondo kluba Red Power Maribor Kristijan Kovačič.

Dogodek bo obogatil pianist Uroš Perić, z vezno besedo pa ga bo povezala voditeljica Jasmina Spahalić. Vstopnice za dogodek so dostopne na spletni strani www.samozavestjeseksi.si in na prodajnih mestih Eventima.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: