Kaj o vašem karakterju pove vaš jekleni konjiček?

Preverite lastniki katerih vozil so preudarni, kateri zaletavi in katerim je videz najbolj pomemben.

Volkswagen

Če imate v lasti volkswagna ste zagotovo najbolj varčni med vsemi vozniki. Zelo verjetno je, da imate na bančnem računu za slabe čase kar zajetno vsoto denarja. Obenem ste tudi zanesljivi in preudarni.

Peugeot

Lastniki peugeotov so razumni. Tudi oni imajo v prašičku določeno vsoto za rezervo. Od lastnikov VW pa se razlikujejo po tem, da ne vedo, da ima njihov denar lahko tudi mlade, saj jih veliko med njimi ne ve, kakšne obresti jim plačuje banka za njihove prihranke.

Citroën

Lastniki tega francoskega avtomobila skrbijo predvsem za to, da ne porabijo več, kot imajo. Najmanj je verjetno, da za nakup avta najamejo posojilo. Prosti čas jim je običajno pomembnejši od službe.

Škoda

Škodo vozijo ljudje, ki jim ugled ni pomemben. Pomemben jim je zakon, so delavni in marljivi. Najpomembnejši sta jim dve stvari – tradicija in varnost. Ti vozniki ne marajo alkohola.

Renault

Ste praktični in nekomplicirani. Avtomobil je del vaših vsakodnevnih nujnih pripomočkov. Zelo radi se podajate na dolge poti, ob vrnitvi domov pa najprej vsem poveste, kako malo je goriva je vaš avto porabil na tej poti. Ne morete prehvaliti Cliota, ki ste ga vozili kot vaš prvi avtomobil pred dvajsetimi leti.

Rover

Zadržani lastniki roverjev popolnoma ustrezajo svojemu konzervativnemu imidžu ko gre za metode, s katerimi poskušajo zavreti svoje želje po zapravljanju. Skoraj polovica jih na nakupovanje vzameš s sabo točno določeno vsoto gotovine, ki je ne prekoračijo.

Nissan

Ljudje, ki vozijo to znamko avtomobila naj bi bili nasploh zelo prijetne in tople osebe. Veljajo za radodarne, zveste in prijazne. Večina jih je poročenih.

Ford

Natančni lastniki fordov potrjujejo svoj sloves varnih voznikov tudi s svojimi razumnimi finančnimi navadami. Čeprav jih ima skoraj polovica posojilo ali kreditno kartico, pa je v primerjavi z lastniki drugih avtomobilov veliko manj verjetno, da so zadolženi.

Fiat

Lastniki Fiatov imajo nasploh radi vse, kar je povezano z Italijo in Mediteranom. Do neke mere drži, da jim je vseeno, če bodo na parkirišču poškodovali svoj avtomobil oziroma ga malo opraskali – podobno kot se torej obnašajo italijanski vozniki. A kljub temu so načeloma zanesljivi vozniki, ki dajejo prednost uporabnosti, še posebej, če kupujejo družinski avto.

Honda

Vozniki tega japonskega avtomobila naj bi bili dvolični. Obstajata pa dve vrsti voznikov oziroma lastnikov hond. V prvo skupino spadajo zdravniki in medicinske sestre, v drugo pa ljudje z manjšimi osebnimi dohodki. Oboji imajo radi borzo, od športov pa golf. Živijo v manjših mestih.

Toyota

Toyoto vozijo ljudje, ki so proti vsakršnemu napredku, so tradicionalisti in zadovoljni s sedanjim stanjem. Pogosto so to ženske, upokojenci in tisti, ki so že dalj časa na bolniški. Če so zaposleni, ponavadi delajo na občinskih upravnih uradih. Ne marajo novih stvari in si jih tudi ne želijo poskusiti.

BMW

BMW pri nas že od nekdaj velja za simbol prestiža. Vozniki BMW-jev imajo radi denar in  to tudi radi pokažejo. Menijo, da tisti pas ceste, po kateri vozite, pripada samo njim. Smernikov ne uporabljajo. Tudi pešcem redko kdaj dajo prednost. BMW vozijo vratolomni šefi, ki so polni navdušenja in veliki potrošniki. To so, tako ugotavljajo v raziskavi, mladi in svobodni ljudje, ki jim je zelo pomemben status v družbi. Običajno gre za šefe ali lastnike podjetij.

Audi

Audi ima z znamko BMW veliko sorodnega. Obe znamki veljata za kvalitetni, zanesljivi in prestižni, le da je Audi pred leti, ko so na tržišče poslali model TT, postal zanimiva znamka tudi za mlajše voznike. Če ste odločili za Audija, veliko stavite tudi na prestižne modne znamke. Nosite obleke, na katerih so razvidni simboli teh modnih znamk, čeprav sami pri sebi veste, da za cunje porabite veliko preveč denarja.

Mercedes

Včasih smo Mercedese enačili z bogatimi upokojenci, v zadnjih letih pa je znamka postala veliko bolj “kul”. Zelo pomembno vam je, da je avto lep. Živijo v lastnih hišah v širši okolici mesta. Radi imajo ure in modne detajle, med prijatelji pa so radi v ospredju.

Vir: Maribor24.si

Oglas
Facebook komentarji
Delite s prijatelji: