Kaj je moški po poklicu vam pove kakšen je v seksu

Kdo prinaša več vzburjena v spalnica, kdo ljubi predigro in čigave spretnosti v postelji so ženske ocenile kot odlične. Odgovore na to je poiskal portal Maribor24.si.

Foto: Pixabay.com

Kdo prinaša več vzburjena v spalnica, kdo ljubi predigro in čigave spretnosti v postelji so ženske ocenile kot odlične. Odgovore je razkrila raziskava Redbooka. V njej so poročene ženske anonimno odgovarjale na vprašanja o spolnem življenju s svojim partnerjem vse od začetka zveze do sedanjosti. Vprašalnik je bil pogojen tudi z vprašanji, katerih odgovori so razkrili kako so poklici povezani s seksom. Glede na raziskavo so najboljši ljubimci umetniki, inženirji in prevozniki. Najslabše ocene so prejele računovodje in telekomunikacijski operaterji.

Umetniki so najboljši ljubimci

Žene umetnikov zatrjujejo, da so ti najboljši ljubimci. Kar 45 odstotkov vprašanih je dejalo, da je spolno življenje z njimi odlično. 100 odstotno se posvetijo predigri, saj menijo, da je ta pomembna v spolnosti. Kar 73 odstotkov moških umetnikov naj bi zadovoljevalo potrebe svojih žen.

Inženirji in arhitekti znajo poskrbeti za svoje ženske

Tudi inženirji in arhitekti spadajo med poklice za katere je značilno, da znajo poskrbeti za svoje ženske, saj jim njihovo zadovoljstvo ogromno pomeni. 92 odstotkov moških redno prakticira predigro, 72 odstotkov žensk je zadovoljnih dolžino le-te, 12 odstotkov je mnenja, da traja predolgo. Pogosteje za popestritev spolnosti uporabijo spolne pripomočke – kar 29 odstotkov.

Prevozniki in mehaniki so najboljši v oralnem seksu 

Mehaniki in prevozniki so prejeli najboljše ocene na področju oralnega seksa – 61 odstotkov njihovih žen je odgovorilo, da so najboljši v tem. 39 odstotkov meni, da imajo s svojim partnerjem odlično seksualno življenje. Vsaj dvakrat tedensko ima spolne odnose 47 odstotkov, a kar več kot tretjina jih po seksu zaspi.

Seks z gradbenimi delavci je odličen

58 odstotkov gradbenih delavcev, da pobudo po spolnosti najmanj dvakrat tedensko ali pogosteje, medtem ko 39 odstotkov to stori manj kot enkrat na teden. 30 odstotkov žensk si želi, da bi bili nežnejši. Več kot polovica vprašanih žen gradbenih delavcev ocenjuje seks kot dober ali odličen.

Foto: Pixabay.com

Menedžerji se radi pocrkljajo

Menedžerji so poklici, ki so nežni in se radi crkljajo, kar 45 odstotkov jih to s svojimi partnerji redno počne. 74 odstotkov žensk je dejalo, da so jih dobro ali odlično sposobni zadovoljiti v oralnem seksu. Ko niso razpoloženi, ne bodo želeli seksati, tudi, če bodo njihove partnerke pokazale zanimanje.

Moški v uniformah si želijo zadovoljiti svoje partnerke

Kar 81 odstotkov vprašanih meni, da je najbolj seksi pri njihovih partnerjih to, da si jih želijo v celoti zadovoljiti. So na drugem mestu takoj za inženirji in arhitekti. Ženske, kar v 84 odstotkih menijo, da je spolno življenje z njimi nadpovprečno dobro. A imajo tudi slabo stran, saj jih 25 odstotkov preskoči predigro, 35 odstotkov žensk bi si želelo, da so bolj izvirni v postelji.

Učitelji, profesorji in drugi javni uslužbenci ne prenesejo zavrnitve

Kar 43 odstotkov težko prenese zavrnitev partnerja – kar se tiče spolnosti. Po pogostosti spolnih odnosov so kar na drugem mestu, kar 13 odstotkov seksa vsak dan. Ženske pa se pritožujejo, da seks prehitro zaključijo. Največja verjetnost je, da se bodo po seksu želeli pocrkljati.

Žene tovarniških delavcev menijo, da bi lahko seks bil boljši

Kar 59 odstotkov žensk, katerih partnerji so tovarniški delavci, verjame, da bi lahko bilo njihovo spolno življenje boljše, kar 20 odstotkov seks ocenjuje kot»siromašen«. Sicer znajo biti pustolovski, velikokrat si želijo poizkusiti nove seks poze ali igračke.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: