Ju prepoznate? To sta drzna tatova, ki sta iz žepa jakne ukradla večjo količino denarja!

Maribor – Na socialnih omrežjih se je razširila prošnja za pomoč pri iskanju drznih tatov. Storilca, ki ju je posnela kamera, sta gostu v gostilni iz žepa jakne ukradla večjo količino denarja!

tatvina maribor
Posebej vpadljivi so tatovi čevlji, ki so v predelu pete zelene barve, vpadljiva pa je tudi njegova jakna s karirastimi vzorci ne predelu rok, vratu in na spodnjem delu hrbta. Foto: Facebook

“Do drzne tatvine je v eni izmed mariborskih gostinskih lokalov prišlo v sredo, 27. aprila 2022 med 12:10 in 12:50 uro. V tem času je družina jedla v priznani MB piceriji v centru mesta. Med kosilom (!) je gostu žepar izmaknil večjo količino denarja iz denarnice, ki je bila v zaprtem žepu jakne na stolu, na katerem je sedel!”, se glasi napis na Facebook strani VBO – Digitalno zobozdravstvo.

Na facebook strani VBO – Digitalno zobozdravstvo so poleg fotografije še dodali: “Dobili smo namreč potrditev, da gre za tuja državljana.”
Zapisali so še, da je na srečo vse posneto v izredno ločljivi kvaliteti in se obraz storilca vidi povsem razločno. Ravno tako sama tatvina. Prav tako primer že obravnava tudi mariborska policija.
Facebook komentarji
Delite s prijatelji: