Janez Janša: Kaj počne center za socialno delo? Bo potreben odvzem otrok?

Predsednik vlade Janez Janša na Twitterju ponovno razdvaja javnost. Na podlagi tvita Jerneja Pikala se Janša sprašuje Kaj počne center za socialno delo in ali bo potreben odvzem otrok?

Član stranke Socialni demokrati Jernej Pikalo je danes na Twitterju zapisal: “Otroci so doma že več kot 80 dni, brez podpore, njihove stiske in primanjkljaji v nebo vpijoči. PV pa se krega z mediji kdo je kaj rekel in razpravlja o nekih imaginarnih modelih. Realizacije nobene. Nesposobnost razmišljanja in ukrepanja je pripeljaja do tragedije.”

Na Pikalov tvit se je posmehljivo-sarkastično odzval Janez Janša

Številni so mnenja, da je šel Janez Janša z odgovorom Pikalu preko vsakršne meje dobrega okusa. Janša je v odgovor članu stranke Socialni demokrati namreč zapisal: Res žalostno, da so otroci Jerneja Pikala že več kot 80 dni brez podpore in v stiski. Kaj počne center za socialno delo? Bo potreben odvzem? Moja dva osnovnošolca pridno vsak dan delata šolo na daljavo, z vso podporo. Hvala učiteljicam. Stiska pa, ko morata z računalnika.”

Janši Pikalo po tem odgovoru ni ostal dolžan

Primitivnost prve klase

Odzivi na Twitterju so mešani. Glede na dosedanji vzorec objav in komentarjev, podporniki predsednika vlade “razumejo”, medtem ko so premierjevi nasprotniki enotno mnenja, da se Janša dela norca iz otrok in družin v stiski.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: